נולד - חצי גמר 2

Outlast

New member
לא, זו שירי מיימון..../images/Emo13.gif

מורן גמליאל זה החמוד המוכשר עם האפרו..

gamegir

New member
מורן לא חמוד ולא בטיח.

אם היה נראה שהוא ספורטיבי, מופנם וצנוע, בעקבות התבטאות מפגרת שלו התברר ההיפך- הכבש היקר טוען שנינט זייפה בכוונה בליווי לשיר שלו. לא ברור מה הוא ניסה להשיג בזה, סביר להניח שקצת רחמנות כלפיו במקביל להתעוררות תנועות מחאה אנטינינטיות, אבל הוא השיג את ההיפך ולפחות את הקול שלו הוא איבד. הפייבוריטים שלי בחצי גמר הזה הם נינט ולירז המלכה שהפציצה בסולו שלה. (וחוצמזה אני מבואס מזה שמעיין נקטלה בשבוע שעבר למרות שהסולו שלה היה הכי מוצלח מבין החמישייה.) אה, ועל מה מתערבים שהסולו היום של נינט יהיה אחרון? בדיוק כמו שעשו עם שירי. ההפקה לא יכולה להתעלם מהרייטינג שיש לשתיהן וכדאי למתוח את זה כמה שיותר. צפייה מהנה

amitooshacham

New member
../images/Emo41.gif נולד - חצי גמר 2

מה אתם אומרים? מי יעלה? למי תצביעו? אני יצביע פעמיים - נינט ומורן. אני חושב שנינט תהיה מקום ראשון ומורן שני..

Outlast

New member
לא שמעתי על ההתבטאות הזאת,

ובכל מקרה, הוא לא הפייבוריט שלי, אני גם לא חושבת שהוא זמר גדול, אבל כן מוכשר. את האופי שלו וכל השטויות האלה אני לא מתחילה לנתח, כנ"ל אצל כל שאר המתחרים, כי הכל הולך לפי דיווחים תקשורתיים וכלום לא לגמרי אמיתי ומדויק, ככה נראה לי. אם הוא אמר את מה שאמר על נינט, זה אכן דבר מגעיל (וטיפשי) להגיד..

Outlast

New member
אני מאוד מקווה שנינט תעלה לגמר,

אבל אני לא אצביע לאף אחד בגלל הקרב על המקום בגמר, בין המקום השני בכל אחד מחצאי הגמר.. בגלל שאני מקווה ששי (חתימה) יעלה, אני לא אצביע בעד אף אחד בחצי הגמר השני.

Outlast

New member
רק דיברתי, ותראו..../images/Emo13.gif

התכנית היום לא הייתה משהו לדעתי באופן כללי, אבל נינט הייתה מדהימה כרגיל, וראויה לכל קול שהיא קיבלה. אני מאוד מרוצה, כי יצא בדיוק מה שרציתי. עוד לפני שבכלל ידענו מה יהיה הקונספט הסופי של החצאי גמרים והגמר של השלושה, אמרתי שאני רוצה דבר אחד- את נינט ושי בגמר. וקיבלתי את זה
אז הייתה לנו עונה מקסימה, נקווה שיהיה גמר מדהים (והעיקר ששירי לא תזכה, סליחה מראש לכל מעריציה..) ושהעונה הבאה תהיה טובה לא פחות. (אגב, מאיזה גיל אפשר להגיע לאודישנים? 17?)

Boran

New member
../images/Emo41.gif נולד

היום היה הפרק הראשון של זה שראיתי נראה לי. אחרי כל מה ששמעתי על נינט הייתי חייב לשמוע אותה ואני חייב לציין שהיא קנתה אותי. שבוע הבא נראה את הגמר, ואני מצפה לראות מההתחלה את העונה הבאה (ומקווה שזה לא יעלה שוב על רצועת שידור טובה של ערוץ אחר
)

Gal6

New member
הלוואי שעונה הבאה

תהיה כמו לא נפסיק לשיר הישן, שיש בן נגד בת ויש להם שני מפורסמים שעוזרים. זה היה יותר טוב מכוכב נולד. אוסי- אני מבטיח להצביע לך גם אם תשמעי כמו קרפדה

Outlast

New member
../images/Emo25.gif

ואולי עד שיתחילו (וייגמרו) המיוינם והאודישנים ל"כוכבד נולד" הבא, תהיה עונה של "לא נפסיק לשיר" הישן, למרות שנראה לי שזה יהיה קצת עומס.. בכלל, אני לא יודעת מתי הם מתכוונים להתחיל עם המיונים לעונה הבאה, אבל היה עדיף שיחכו לשנה הבאה, עוד לא נגמר קטע אחד וכבר מתכננים את השני, זה הורס..

Scaly

New member
נמאס! מושחתים!

טוב נו..פחות דרמטי....
מורן היה צריך לעלות! נינט לא שרה יפה את השיר.. כל הביצועים היו בנוניים מאוד!...שבוע שעבר נהנתי הרבה יותר... הם בחרו שירים לא מוכרים ובגלל זה היה קשה להתחבר..

על נינט

היא שרה מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אבל השיר שהיא שרה אתמול לא ממש התאים לה לא יודעת יש שירים שהיא יכלה לבצעהרבה יותץר יפה!!ממש מתאים לה לזכות וגם שישי שרה יפהה היא מתוקהה וווואי יהיה ממש קשה בגמר!!!!!!

Scaly

New member
אני עם גבסו...שי גבסו../images/Emo11.gif

למרות ששירי מצויינת..והיא גם תיקח...

למעלה