נא לגעת

Nחמן

New member
../images/Emo41.gifנא לגעת

היום השתתפתי בכנס מתנדבים. לא אלאה אתכם על אירועי הכנס, מה עוד, שלא נראה לי עניין לפורום. עם זאת אני מבקש להעלות ולציין גוף מיוחד, שעשה עליי רושם כביר: עמותת "נא לגעת". "נא לגעת" היא עמותה, שמפעילה חרשים ועיוורים. פשוט כך. 3 פעמים בשבוע נפגשים במועדון מיוחד, שבו מופעל גם בית קפה. העיוורים מפעילים את בית הקפה (!!!) והחרשים מפעילים מסעדה ו... אל תשאלו אותי איך. המועדון נותן להם את הכלים הנדרשים בהתאם לחושים הבריאים שיש לכל אחד והתוצאה פשוט מרהיבה. כוח אדם מקצועי ומיומן מאין כמותו. מעבר לכך מכשירה העמותה ילדים חרשים ועיוורים לשחק בתיאטרון (!!!). לא להאמין. הן הילדים והן המבוגרים נהנים מאוד מהמצב ואינם מרגישים כל חיסרון בנכותם. למותר לציין, שזוהי תרומה יוצאת מהכלל של החברה לנכים. אסור, שהנכה ירגיש עצמו מסכן, כי הוא איננו כזה. לכל אחד חסר משהו וגל אחד משלים את מה שחסר לאחר. האם אין ללמוד מזה משהו?

Nחמן

New member
מצטער... לא ראיתי את הסידרה

כי כבר מזמן אין לי זמן לטמבלוויזיה. מצד שני אני שמח בשמחתו של ארז ומאחל לו, שיגיע עוד יותר רחוק...

Harry J

New member
וואו זה מדהים!!!!

אני כל כך מעריך את כל מה שיש לי עכשיו!!!!!!!! פשוט כל רגע ורגע שאני בריא אלוקים ת ו ד ה ! ! ! ! ! ומדהים איך זה שגם כשה' סוגר דלת הוא פותח חלון!

Nחמן

New member
האמן לי

אם תמשיך כך, עוד תגלה, כמה אתה עשיר. עשיר?! מיליונר?! מולטי מיליונר! מולטי מיליונר?! מיליארדר! עוד תראה אצלי דוגמאות רבות בל"נ. הנה לך רק דוגמא אחת: מבלי לראות אותך כלל ומבלי להכיר אותך, במשפט אחד גרמתי לך אושר. עכשיו אתה מסוגל לתאר, מה יקרה, אם אעשה לילד חולה או לאדם קשיש או לכל אדם חלש אחר? עכשיו אתה יודע, מה זה עושה לי, שאני רואה מאושר? אני שוכח לרגע מכל הבעיות שלי ורואה רק האור הטוב. שער בנפשך, מה יקרה, אם כולנו נתייחס כך אל זולתנו... כולנו נהיה מאושרים. לא שווה???

Harry J

New member
אתה כלכך כלכך כלכך צודק!!!!../images/Emo45.gif

אשריך!!! ואכן אני מצטרף לתקוותך! לו יהי!!!

איזהו עשי``ר השמח בחלקו

/tapuzforum/images/Emo13.gifעשיר (ר``ת) הוא זה שיש לו עיניים לראות, שיניים לאכול, ידיים להשתמש, רגליים ללכת. דע לך הארי יקירי שרבנו נחמן (כן זה שכאן איתנו בפורום) הוא (ותיכף הוא יתנפל עלי ברוב ענוונותו וצניעותו) אדם אולי פשוט אבל מיוחד, אדם אולי קטן אבל גדול, אדם אולי רגיל אבל מדהים, איש חסד שמשמח אלוקים ואדם שפועל רבות ונצורות למען הרבים שיהיו בשמחה וירגישו נחת רוח ושלוות הנפש, זהו עד כן, אומרים מקצת שבחו של אדם בפניו וכמובן שמצווה לפרסם עושי מצווה, מי שמזכה את הרבים ועושה קידוש השם.

Nחמן

New member
../images/Emo46.gif אני מוחה!

אינני "רבנו". "רבנו נחמן" יש רק אחד והוא רבי נחמן הנודע מברסלב. על אף שאינני נמנה על חסידיו, חוששני לכבודו כמנהיג, שפעל רבות למען עם ישראל ותורת ישראל. כמו כן אני איש חסד וכו'? לא להגזים! הנה כתבתי כאן רק הערב, עד כמה אני "עשיר" (למרות שהעיניים לא "מי יודע מה"...
). כאשר אני רואה את תוצאות הדברים, אני מאושר. עכשיו תאמר לי בכנות: מי לא רוצה להיות מאושר? אז הנה המתכון. לא צריך להיות צדיק ולא איש חסד אלא רק בן אדם...

המשך לתגובתי הקודמת...

/tapuzforum/images/Emo24.gif וכן אני אוהב מכל ה-/tapuzforum/images/Emo23.gif כל אחד מישראל ולא משנה מי הוא ומה הוא.... פורטי יקירישאני לא אובן לא נכון, אני מעריך, מוקיר ומכבד כל אחד שהשלים עם כך שהוא הומו נטו ושלם עם עצמו לחיות עם בן זוג (ואגב, יש לי חיבה יתרה להומואים), שיערב וינעם להם. יגידו שאני אולי בכלל לא הומו, כן אני מצהיר שאני לא הומו, אני ביסקסואל (דומיני) תכונה שהתגלתה אצלי רק בגיל 27 כאמור. לכן כל אחד ישמח בחלקת אלוקים הקטנה שקיבל.

Nחמן

New member
אגלה את אוזנך

יש כאן בפורום הרבה אנשים יקרים בעבר ובהווה ויש כאלה, שאלמלא היו בפורום, לא היינו יודעים, איזה עולם נפלא יש לנו. אינני רוצה לפרט כדי לא לפגוע, אם אשכח לציין מישהו, אבל למען האמת אני מתרגש בכל פעם מחדש למצוא אנשים כאלה. לפעמים אנחנו מסכימים וגם לא מסכימים זה עם זה אבל כאשר יודעים לנהל ויכוח בצורה מכובדת, הדברים נראים אחרת לגמרי. יום מקסים לך ולכל הפורום!

Harry J

New member
אני לגמרי לגמרי מסכים אתך!!!

גם בעיניי תקשורת מכבדת ומבינה זה תנאי חשוב לחברה בריאה.
יום מקסים גם לך
יום מקסים לכולכם!!!!!!!

ואני מסכים עם שניכם בהחלט...

הארי יקירי - שלחתי לך מסר כאורך הגלות... (חולק ל-3 חלקים)
אותת אם קיבלת...

למעלה