מ.ק. 22 פרק 3

XplowBoy

New member
../images/Emo41.gifמ.ק. 22 פרק 3../images/Emo41.gif

האמת הפרק הזה לא היה מצחיק כמו הפרקים הקודמים אבל הוא עדיין היה בסדר, איזה צחוקים היה שדודו תפוח אמר שאבד מאמן כבשים שאידים? חחחחחחחחחח יווו זה היה קטע ענקקק ובהתחלה עם המכונה הזאת שהם שמו על הגדר חחחחחח שהראש של אחמד התחיל לדבר מהריצפה חחחחח

frodo1

New member
היה פרק טוב

באמת לא מצחיק כמו הקודמים, אבל היה בסדר. הצחיק אותי שחנוכה אמר לשולמן: "תביא כמה אתיופים ונפתח מחנה פליטה" ואז הראו את אדיסו.

saaron

New member
הפרק היה מלא ברמזים קטנים....

דוד תפוח = דוד אפל..... הוכחה לכך הוא אמר "יודע מה קרה לאחרון שהתעסק איתי?! טוב הוא נכנס לכנסת.." - אריאל שרון
והוא רוצה לקנות את השטחים מעבד כמו שקנה את האי היווני.
חחחחח כריסטופר ריב סופרמן

XplowBoy

New member
פששש יפה לא חשבתי על זה

אז יו דו ד'ה טיח אנד יו אנד יו מיקס ד'ה בטון

XplowBoy

New member
רק טעות קטנה...

קוראים לו דודו תפוח ולו קוראים דודי אפל אבל כן צודק זה באמת כאילו הוא

binen

New member
פרק מעולה!!! הרבה יותר טוב מהשני...

קטע ענק - כש עבד מחפש במחשב את תפוח לפי הטלפון... ומעלה את התיק שלו על המחשב, מקבל כתובת, תמונה ממוחשבת שלו מעשן סיגר... ואת ההרשעות שלו: תקיפה ואיומים נסיון לשחד עובד עיריה נסיון לשחד חבר כנסת נסיון לשחד קונסול ועוד ועוד... כל זאת רק כדי שעבד יוכל להרוג לו במיטה את המנוע של הטויוטו...ענק!!! ועם התאילנדים והאנגלית הרהוטה!!! ע-נ-ק

טוארג

New member
אידי רסיו פרסטטוטקה!

היה פרק ענק, במיוחד הקטע של שולמן עם הזונה הרוסיה. דיבוב מעולה של לוסי דובינצ'ק!! ידה ידה ידה (מצטער, לא יודע רוסית) בורסה זה רמת גנה!

mominman

New member
היה פרק חמוד ביותר !

מה שאני אוהב במ.ק ... זה הבדיחות הקטנות שהם משחילים ואף אחד לא שם לב - שכל אחד ירשום בדיחה שהצחיקה אותו ... אותי ... שהיה כתוב לאסטרונאוטית על החלפיה בעסה במקום נאסא ... שמשפחתו של אדיסו שרו את השיר הזה כמו ששרו שעלו מאתיופיה ... בפרק באחרון שכריסטופר ריב כאילו בתור סופרמן ... חחח... כל הקטע עם נשות ה-2000 שבחוץ מראים אישב דופקת את האוטו ... וגם כל הקטע עם דוד אפל = דוד תפוח ... יש להם רעיון יפים ..!! ממש !!

למעלה