בלינצ'ס
11:04 | 02/06/05 רוטב אחד ל-בלינצ'סים לפי בחירהו pirge ו רוטב גבינה: ל- 5 בלינצ'ס לפי בחירה 50 גרם חמאה 2 כפות קמח רגיל שמנת מתוקה לבישול כוס חלב 100 גרם גבינת קצ'קבל מגוררת מלח , פלפל. ממיסים בסיר חמאה, מסירים מהאש, מוסיפים קמח ובוחשים לבל יווצרו גושים.מוסיפים שמנת וחלב. מבשלים תוך בחישה עד הסמכה. מסירים מהאש , מוסיפים גבינה, מלח ,פלפל ומערבבים. מלית פטריות: 20 גרם חמאה בצל קצוץ סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות מלח פלפל 4 כפות רוטב גבינה 100 גרם גבינת רוקפור מגוררת ממיסים חמאה, מוסיפים בצל ומזהיבים. מוסיפים פטריות, מלח, פלפל, מטגנים עד שלא יהיו נוזלים.מעבירים לקערה מוסיפים רוטב גבינה וגבינת רוקפור ומערבבים. אני שמה גבינה בולגרית עדינה. מלית תירס: 250 גרם תירס משומר ומסונן 3 כפות רוטב גבינה 150 גרם גבינה צפתית פיראוס מגוררת 100 גרם גבינה לבנה 5 אחוז. מערבבים בקערה את כל המרכיבים. מלית תרד: 200 גרם תרד טחון מוקפא ומופשר 100 גרם גבינת פיראוס פטה מגוררת 100 גרם גבינת קולאז' קצ'קבל מגוררת 100 גרם גבינת תנובה 5 אחוז 3 כפות רוטב גבינה מלח פלפל. סוחטים את התרד. ומערבבים הכל ביחד. מלית פלפלים וגבינה: 3 פלפלים צבעוניים חתוכים לקוביות קטנות 30 גרם חמאה 225 גרם גבינת נפוליון בטעם שום שמיר 100 גרם גבינת קולאז' מגוררת. ממיסים במחבת חמאה,ומטגנים את הפלפלים עד הזהבה. מוסיפים את היתר. מלית טונה: 2 קופסאות טונה קטנות מסוננות משמן. 2 בצלים קצוצים 2 ביצים קשות מגוררות גס. מלח פלפל. 3 כפות רוטב גבינה . להוסיף לפי בחירה: כף תירס או קוביות גמבה אדומה או ירוקה.או כף פטריות . מערבבים ביחד. מהאינטרנט ללא מקור בשינויים ומילויים בחלקם שלי. תהנו