אנטיפסטי
מתכון: אנטיפסטי ירקות רכיבים: אופן הכנה: מצרכים לאנטי פסטי: בטטות פרוסות, חצילים לא קלופים, שטופים, פרוסים לאורך, קישואים לא קלופים, פרוסים לאורך, בצל חתוך לרבעים, פלפלים בגוונים שונים חתוכים לרבעים. לתבל עם שמן זית, טימין, מלח גס ופלפל טחון טרי. לאפות בחום 200 מעלות כ-20 דקות. אפשרות נוספת שאותה אני אישית מעדיפה: לקלות בתנור חם פלפלים בגוונים שונים. לשים בשקית נילון ולקלוף. לחתוך לרצועות יפות, לשים בקערה ולתבל בשמן קנולה, חומץ בלסמי, שום,פלפל טחון טרי, ומלח. אפשרות נוספת, לחתוך את הפלפלים לשנים או ארבע ולתבל ממש לפני ההגשה עם שמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל טחון טרי. לחתוך חצילים צרים ומאורכים לפרוסות, לתבל במלח ופלפל ולטבול אותן כמו שניצלים בקמח, ביצה ופירורי לחם. לטגן עד השחמה. לבשל קישואים יפים (רצוי זוקיני כהה} כשתי דקות במים רותחים. לחתוך לאורך ולתבל בדומה לפלפלים הקלויים. (לא לקלוף). את כל אלה אני עורכת במגש יפה. מה שנשאר נכנס לסנדוויצ'ים נהדרים למחרת היום. הערות: מקור המתכון: ד ר ו מ י ת 1 הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2