מתגעגעים?

יניב1

New member
../images/Emo41.gif מתגעגעים? ../images/Emo41.gif

נמאס לכם מקייטלין? אתם שונאים את רידג'? סמנתה והקטור מיותרים? הסידרה הזאת כבר לא מה שהיתה פעם? מתגעגעים לפעם? רוצים את פעם? פעם מגיע לביקור
והוא לא לבד...

יניב1

New member
ואתם...

אתם תהיו שם היום בעשר בערב, כשכל זה, ועוד הרבה יותר יקרה - בגדול! אל תחמיצו, פרטים נוספים בהמשך היום...

girlontop

New member
../images/Emo2.gif אני סקרנית!

כרגע ביטלתי את כל ההתחייבויות שלי להערב!

morgold

New member
מאיפה הספוילרים באתר? לפי מה

שקראתי הולך להיות טוב בהמשך!! אני במתח עצום..שיגיעו כבר הפרקים האלה

יניב1

New member
הולך להיות טוב... עוד שעה ומשהו

תוכלו להתרפק על העבר... על פעם... כשהיה מה לראות... כשהיה טוב... רק תצטיידו בנגנים מתאימים (ריל פלייר, ויינדוז מדיה פלייר), תיכנסו לאווירה הבולדית ביוטיפולית ותחזרו אחורה בזמן... ממש עוד מעט...

יניב1

New member
../images/Emo124.gif הם כבר כאן ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

פעם היה טוב - ופעם נמצא כאן... החל מהשבוע, ובכל שבוע, תוכלו למצוא באתר הישראלי של היפים והאמיצים מגוון של סצינות מן העבר, ספוילרים שכבר שודרו וקליפים שונים שיקחו אתכם אל מנהרת זמן ארוכה, החל משנת 1987 ועד היום. והשבוע...
איך התחיל סיפור האהבה בין ת'ורן וברוק ואיך הוא הגיע לשיאו...
מאין צצה דמותה של שילה והרקע ליחסי השינאה שלה ושל לורן...
וגם... מגוון רחב של אירועים דרמטיים שהתרחשו בין השנים 97-99 בקליפ מיוחד שסקר את העלילות של שנתיים אלו. אל תחמיצו! כל זאת בנוסף ל... חדשות וספוילרים נוספים החל מהיום בעמוד נפרד
תקצירים קודמים ותקציר פרקי השבוע
וכמובן... הצצה אל סצינה נבחרת מן הפרק ששודר היום, ראיון עם קיילה אוול (קייטלין) ועוד ועוד... אל תחמיצו! http://www.geocities.com/israeli_bold/BB.html גלישה מהנה!

Shiri from the block

Active member
יאאא כל הכבוד יניב../images/Emo70.gif איך עשית את זה?? מאיפה הבאת את כל הסצינות האלה??../images/Emo2.gif

S c a r l e t t

New member
רק לי זה לא עובד?../images/Emo7.gif

ראיתי את הכותרות וכבר אני מתלהבת...איי איפה הימים ההם? שילה ולורן, טיילור, קימברלי איה אתן

יניב1

New member
תמיכה טכנית קלה

בשל בעיות בשרת בו עובד האתר ייתכן ולא תוכלו להוריד ישירות כמה מן הקבצים. הבעיה בטיפול, אבל בינתיים, כדי שכן תוכלו לצפות בסצינות וליהנות מהן, עליכם לשמור את הקבצים במחשב שלכם ורק אז לפתוח אותם כדי לצפות בהם. פשוט עימדו על הלינק עם הקליק הימני בעכבר, ליחצו על "שמירת יעד בשם" או save trarget as ושימרו את הסרטון במחשב שלכם. לאחר שהוא יישמר תוכלו לפתוח אותו ולצפות להנאתכם... בהצלחה!

morgold

New member
וואי!! איזה יופי!! תודה רבה רבה

נחמד מצדך לעשות אתר כזה יפה על הסדרה,הבאת בדיוק קטע שפיספסתי בהתחלת הפרק
תודה תודה!!

girlontop

New member
יפה יפה, אבל מה עם נוסטלגיה אמיתית?

שתי מילים: סבתא לוגן.

אויש יניבוש'-אני לא מצליחה לראות../images/Emo7.gif

כלום..
למרות שאחי אמר שווינדווז מדי'ה פליי'ר כן יש לנו... יש לך מושג למה? וגם-אומנם באיחור אבל אחי, סחתיש על האתר!
אין עליך! איך אתה עושה את זה? ועוד דבר- תודה רבה על המחמאה שאמרת שכתבתי יפה את רשמיי'-
זה חשוב לי.. רק לפני זמן קצר ראיתי ת'תגובה שלך ובכלל-לא הבנתי לאן נעלמו כולם..
(בטח הם בהו במסך של מנהרת הזמן והוידאו של האתר שלך או משהו..)

יניב1

New member
את צריכה ריל פלייר, לא מדיה פלייר

צריך לשמור קודם את הקבצים ואז לפתוח אותם עם ריל פלייר. יש קישור מאיפה להוריד אותו, באתר, בעמוד הוידאו. בהצלחה!

למעלה