מש-חק חגיגי!

טרושקה

New member
טוב טוב פוס משחק!

זהו! כתומה ואנוכי החלטנו שאנחנו מרימות ידיים וכאות הוקרה והערכה לאפרת אהובתנו אנחנו מחריבות את אוסף התחתונים האכילים שלנו! כן כן! הגענו למעשה כזה קיצוני....! אז.... עושים חאפלה כאבירה!!!! מי מתנדב??? בהקרבה ענקית, לך אפרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

efratushke

New member
לא!!! תשמרו את התחתונים האכילים

לחאפלה!!!!!!!!! ככה שזה שתי ציפורים במכה אחת! גם חאפלה וגם מחריבים את התחתונים (אתן חושבות שזיגו יסכים.....?)

עווווווונה!

*סוכריה על מקל שולט או לא? אם כן איזה טעם? ברור ששולט!!!!! סוכריות על מקל זה אחד מהדברים הכי בסט בעולם!! וטעם אהוב...הממ, אין במיוחד. *מה את חושבת על נדנדות? "מוווי כיף"! יש לנו בגינה בבית החדש ואני מתנדנדת עליהן כמו ילדה בת 3...אבל זה כיף! *אנו מכירחים אותם להסביר איך את אוכלת מילקי!! טוב נו... אז נכון יש את המילקי TOP האלה? אני לוקחת אחד כזה, נותנת ביס קטן בקצפת מלמעלה ויוצרת מן בור כזה, ולתוכו שופכת את הטופ, ואז אוכלת את השוקולד מלמטה דרך הצד, ואז רק את הקצפת עם הטופ
מסובך, אבל טעים! (אתם בטח חושבים שאני מזה מופרעת עכשיו, הא?) *כשאת קמה בבוקר את עושה קודם פיפי או קודם שותפת פנים ומצחצחת שיניים? קודם מתרוקנת
*איזה צבע את הכי אוהבת? קשת
*איזה שיר של הדורבנים את הכי אוהבת? "לבדוק לך ת'מנוע", "בעוד שבוע". *מסנג'ר או איי סי ? איי סי, סתם ככה. *אם יש לך מסנג'ר את מאלו שמחליפות שם כל שני וחמישי או כל שנה פעם היה לי, למשך שנתיים, ולא החלפתי
*איזה משחק יותר שווה מחבואים או תופסת?! סרדינים!!! *האם את בפועלת נוער מסוימת?! שבט צור אימפריה. *צופיפניקית גאה*

למעלה