מש-חק חגיגי!

1Reebok

New member
../images/Emo41.gifמש-חק חגיגי!

והפעם, לכבוד היותה המנהלת החדשה, אני מביא לכם מש-חק כפול! היום תוכלו לשאול שאלות גם את ירדן, וגם את הדיסקו!. אז קדימה, שאלותשאלותשאלותשאלותשאלות. נכון שאת שמחה שזה בא ממך? מה בדיוק עשו שם בתחקיר הצבאי של משרדי הנהלת תפוז? גם אני רוצה עיניים סגולות, מה אפשר לעשות בנידון? האם הנידון הוא מנתח פלסטי מוכשר? ביסלי - גריל או בצל? את יודעת שבצל זה כזה טבעת, אז אפשר לשים בתוכו גריל? מה היה כרטיס מספר ההגרלה..ההפך, מספר כרטיס ההגרלה שלך במפגש? מאיזה קטע הכי הכי נהנית במפגש? איפה למדת לצייר ככה?! שקר]עןפשקרחףן או שגךףעלחשק]רן? מה את מעדיפה, רציונלי או אי-רציונלי? יש לך חיות מחמד? איזה צבע הנעליים שלך? מה הדיסק האהוב עליך (לא כולל קובי
)? מאיפה את מכירה את הדורבנים? איזה סמיילי את מעדיפה,
או
? מה היית קונה בשקל אחד? באילו ניצנים היית? מה השעה בדיוק עכשיו? למה אין לי חברים ביובל? זהו בעצם.

חחחחחחח אתה משהו מיוחד!

ואני עונה... נכון שאת שמחה שזה בא ממך? בא ממני? מה שתגיד... מה בדיוק עשו שם בתחקיר הצבאי של משרדי הנהלת תפוז? חחחח זה בכלל לא היה תחקור צבאי! אפילו להפך! הם ממש נחמדים שם למעלה...בכל מקרה זה היה יותר בירור נהלים, אבל יותר מזה אסור לומר! גם אני רוצה עיניים סגולות, מה אפשר לעשות בנידון? דבר עם אלוהים, אולי הוא יכול לנסות לסדר לך משהו בגילגול נשמות הבא... האם הנידון הוא מנתח פלסטי מוכשר? תתבייש לך!!! וחוץ מזה, זה רק חלק קטן מאוד בעיניים, וגם עליו אנשים מתווכחים איתי שזה גוון מוזר של כחול (מקנאה, כמובן). ביסלי - גריל או בצל? גריל, כמובן! את יודעת שבצל זה כזה טבעת, אז אפשר לשים בתוכו גריל? עכשיו כן! אני אנסה בהזדמנות, נשמע מעניין! מה היה כרטיס מספר ההגרלה..ההפך, מספר כרטיס ההגרלה שלך במפגש? לא היה לי!!!!!! בזמן שאתם הייתם לכם איפה שיש אוויר (צאלה תבין...), חסרי דאגה לחץ וחרדות, שיחקתם לכם וזכיתם בפרסים, אני הייתי למטה, בצינוק, דואגת שהלהקה תבוא בחתיכה אחת (או לפחות תשרוד את החום הנוראי שם...אוי) ומתה מחום!!!!!! תמותו!!!! מאיזה קטע הכי הכי נהנית במפגש? פירגונים
אבל בעיקרון, שראיתי את המבט הערכה והשמחה של הלהקה שהם יצאו מהמעלית וראו את כולכם...אוווו! (חיחי, גם במעלית היה דיי מצחיק בזכות משהו שתליתי שם...) איפה למדת לצייר ככה?! בשומקום. אני פשוט מציירת המון אז יש לי טכניקות. שום סוד או משהו כזה. ותפסיקו להגזים!!! שקר]עןפשקרחףן או שגךףעלחשק]רן? בהחלט, מסכימה עם כל מילה. מה את מעדיפה, רציונלי או אי-רציונלי? מסכימה גם עם זה. מה שזה לא יהיה! יש לך חיות מחמד? צבים ודגים (יואו אני חייבת להאכיל אותם!) איזה צבע הנעליים שלך? ה-נעליים! הבפאלו האלוהיות שלי בצבע כחול. מה הדיסק האהוב עליך (לא כולל קובי )? אני מנסה להחליט איזה אני הכי אוהבת מהרד הוט צ'ילי פפרס שלי...נראה לי "קאליפורניקיישן", סתם בלי סיבה נראית לעין. מאיפה את מכירה את הדורבנים? בעיקרון מהרדיו, אבל ממש התחלתי לאהוב אותם אחרי הופעה שהייתי בישוב שלי. איזה סמיילי את מעדיפה,
או
? ברור ש-
!!! הוא כל כך חמוד!!! מה היית קונה בשקל אחד? מכיר את "פסטיבל בשקל"? הייתי הולכת לשם...רק חבל שזה רחוק! באילו ניצנים היית? היהודים, וכמובן הדורבנים וטיפקס! מה השעה בדיוק עכשיו? "אמא, מה השעה?" "לא יודעת אין עליי שעון". למה אין לי חברים ביובל? מה, אני לא נחשבת?!!?!

שאלות לירדן! ../images/Emo13.gif

היי ירדן!!! מה נשמע? מצויין, כי הגיע הזמן לשאול שאלות! GO - איך את אוכלת את המילקי שלך? או שאת התנזרת ממנו אחרי שגילית שיש בו עצמות מרוסקות וכל מיני דברים אחרים..
- איזה חרק הכי מפחיד אותך? - איזה כוכב הוליוודי הכי עושה לך את זה? - מה עדיף: אורז או קוסקוס? - גיטרה: קלאסית או חשמלית? - נכון שסקס והעיר הגדולה זו תוכנית חבל"ז, כאילו?! - האם היית פעם בהפגנה? אם כן, למה הפגנת? - אם היו עושים סדרת ריאליטי על החיים שלך, היא הייתה מצליחה? - איזה דבר היית משנה בעולם שהיה הופך אותו למקום טוב יותר? אוף, זהו!

ת-ש-ו-ב-ו-ת ../images/Emo13.gif

- איך את אוכלת את המילקי שלך? או שאת התנזרת ממנו אחרי שגילית שיש בו עצמות מרוסקות וכל מיני דברים אחרים..
+ זה מסובך מידי איך אני אוכלת אותו, אם תכריחו אותי אז אני אספר בלית ברירה... - איזה חרק הכי מפחיד אותך? + ג'וק. ללא ספק. - איזה כוכב הוליוודי הכי עושה לך את זה? + ג'וני דפ...וואו! - מה עדיף: אורז או קוסקוס? + הממ, זה אחד קשה!....אפשר שניהם? - גיטרה: קלאסית או חשמלית? + חשמלית!!! כל כך!!! לי בעיקרון יש קלאסית, אבל רק כי זה לא אנושי להתחיל ישר בחשמלית...(אבל בזמן האחרון יש לי התלבטויות אם לנסות בס) - נכון שסקס והעיר הגדולה זו תוכנית חבל"ז, כאילו?! + ברור!! - האם היית פעם בהפגנה? אם כן, למה הפגנת? + למען הקמת רכבת פרברית, לפני המון המון המון זמן... - אם היו עושים סדרת ריאליטי על החיים שלך, היא הייתה מצליחה? + תלוי מאוד על איזו תקופה בחיים שלי...אצלי זה או אקשן או יבש- אין כזה דבר ביחד, לצערי הרב
- איזה דבר היית משנה בעולם שהיה הופך אותו למקום טוב יותר? + שלום עולמי! *מבט של דוגמנית בתחרות יופי* סתם, אבל בתכלס זה מה שהיה פותר את רוב הבעיות בעולם...

עדנונית

New member
תוריי

חחח *סוכריה על מקל שולט או לא? אם כן איזה טעם? *מה את חושבת על נדנדות? *אנו מכירחים אותם להסביר איך את אוכלת מילקי!! *כשאת קמה בבוקר את עושה קודם פיפי או קודם שותפת פנים ומצחצחת שיניים? *איזה צבע את הכי אוהבת? *איזה שיר של הדורבנים את הכי אוהבת? *מסנג'ר או איי סי ? *אם יש לך מסנג'ר את מאלו שמחליפות שם כל שני וחמישי או כל שנה *איזה משחק יותר שווה מחבואים או תופסת?! *האם את בפועלת נוער מסוימת?!

הווווווווו ירדנה (ארזי) שלי:

חחחחח איזה כינוי הזוי משהו.... ירנץ!!! עכשיו אני ישאל אותך שאלוווות והנה הן: 1.נכון שאת מאושרת שיש לך עיניים כחולות/סגולות?חחחחחחח 2.מי הדורבן היכ היכ הכי אהוב עלייך? 3.האם כוכב יאיר זה גם חור כמו אחוזת ברק? 4.על מה את מנגנת? 5.באיזה שמפו את חופפת? (את יודעת שאני אלרגית לקרמה? איזה בעאסה...) 6.למה לא באת להופעה של הדורבנים שהייתה בבארבי יום חמישי לפניח המפגש? 7.נכון שקולה עדיף על פפסי? 8.נכון שזה מסריחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לנסוע לאילת אך ורק עם ההורים והאחים????????????????????????????????????????????? (מוכר לי מאיפשהו) זהו אני לא כ"כ יצירתית עכשיו סוריייי.....

גיא קורה לי ירדנה גם ../images/Emo9.gif

אבל בכלל אני תמיד מסמיקה שקוראים לי ככה...זה שם חמוד! (וגם ירדנה ארזי ממש יפה) 1.נכון שאת מאושרת שיש לך עיניים כחולות/סגולות? אני אוהבת את העיניים שלי איזה צבע שהן לא יהיו 2.מי הדורבן הכי הכי הכי אהוב עלייך? אני אוהבת את כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3.האם כוכב יאיר זה גם חור כמו אחוזת ברק? אוי לגמרי! אני שונאת לגור בחור!!! 4.על מה את מנגנת? לא הייתי בדיוק קוראת לזה "לנגן", אבל בעיקרון גיטרה. ואני גם שרה, זה נחשב? 5.באיזה שמפו את חופפת? (את יודעת שאני אלרגית לקרמה? איזה בעאסה...) אני חופפת במה שאמא מביאה...בדרך כלל זה פנטאן או חוויה...לפעמים קרמה- אוי, איזה דיכאון! אני אוהבת את הריח של קרמה, אם הייתי את הייתי מתאבדת 6.למה לא באת להופעה של הדורבנים שהייתה בבארבי יום חמישי לפניח המפגש? כי קרעתי את התחת שלי על הכנות למפגש *אהמ*טל*אהמ*...סתם, גם לא היה לי איך לבוא ולחזור...כרגיל. 7.נכון שקולה עדיף על פפסי? ברןר! קולה רולז!!! 8.נכון שזה מסריחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לנסוע לאילת אך ורק עם ההורים והאחים? איכס, אני מזה מבינה! תמיד האחיות שלי מעצבבנות אותי ואין לי עם מי להיות כי הן תמיד משחקות עם עצמן בשטויות...

חחח אהבתי

אבל זה צריך להיות יותר בסגנות של : נועקוש או נגיד אלונושק הבנת את הפואנטה?

efratushke

New member
כבר יחשבו שאתם קוראים לי ככה כי

חשפתי את תחתוני בפומבי... כולה פירסמתי תמונה של התחתונים של השכנה... זה הסיפור מאחרוי השם שם מטופש... ושוב זה לא מצחיק ורק מעצבן.. מילא אם זה היה פארודיה מטורפת או משהו שהייתם מסתלבטים עלי עד אין קץ זה היה מצחיק אותי.. אבל זה לא... וזה מטומטם... ואם עוד משהו קורא לי ככה + קורא לי אפרת (מור!!) אני עושה החרמה!!!!!! _לא צוחקת - מי שלא מכבד אותי.. אני לא מכבדת אותו)

efratushke

New member
קורא לי אפרת = קוראים לי אפרים*

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה