משחק

../images/Emo41.gifמשחק../images/Emo41.gif

בגלל שמשעמם לי....
אז ככה: אני שמה לכם 5 תמונות של הבקסטריט ואתם צריכים לדובב כול אחד מחברי הבקסטריט, להגיד מה הוא חושב. לדוגמא (מהתמונה בצד): האווי: "ניק י'עלוקה תפסיק לחבק אותי" ניק:"ישששששש האווי חבר שלי" קווין:"יואוו אני מוקף בחבורת מפגרים" בראין:"אלכס חבק אותי" אלכס:"בנות אל תדאגו אני לא הומו" מקווה שהבנתם...!!

...

קווין:" ניק תוריד ת'יד" ניק:"אוףף אני מת לעוף מפה" האווי:"אוףף אמא לא יכלת לקנות לי מעיל יותר קטן" אלכס:"בראין נכון אני סקסי עם המשקפיים?" בראין:"לא עכשיו אלכס אתה לא רואה שמצלמים"

oreloosh

New member
........../images/Emo175.gif

בריאן: האווי תגיד.. אתה רואה משו מוזר בעדשה של המצלמה? האווי: לא חמוד.. זה לא משו מוזר... זה פשוט אתה! אלכס: חח כה.. אתה רואה את עצמך כי מצלמים אותנו.. בריאן: אה כן? חח לא'דעתי.. האווי: יא מטומטם אז למה אתה יושב בצורה כזו? בריאן: להרשים את זאת שליד הצלם.. קווין: אממ נראה לי זאת אישתו בריאן: ת'שבע! רציני?? היא כוסית ותראה איזה מכוער הצלם.. האווי: שוב אתה מסתכל לא נכון? אתה לא שם לב שאתה מסתכל על העדשה? זה אתה המכוער.. ניק:אוי סתמו כבר הוא עומד לצלם אותנו ואני הולך לצאתת יפהה... אה ו.. אל שכחו להזכיר לי לקחת ת'בלונדה ששם סיבוב במכונית.. אלכס(בזמן הסתכלות לעדשה של המצלמה): אתה מתכוון אליי??? חחחח מקווה שהבנתם משו חח המצאתי עכשיו הכל כאן..

crazy smiley

New member
חח...

בריאן: "ניק, הכתף שלך מה-זה נוחה" ניק: "תוריד אותה לפני שתחתוף אגרוף(שימו לב לפוזה של הידיים של ניק)" אייג'יי: "למה תמיד אני באמצע??" אין לי רעיונות למה שהאווי וקווין אומרים...

oreloosh

New member
חח אהבתי.. יש לי המשך לאווי וקווין

קווין:" אויש תפסיק להתלונן למה תראה איפה אותי שמו אחרי היד של בריאן הגמד..!!" האווי:" חחח בריאן גמדד חחח אהבתיי " בריאן: "אויש סתום תראה מרוב שאתה גמד כבר שמו אותך יושב על האוטו" האווי:" וואלה.. נכון.. חח לא שמתי לב..!! חוחו" ניק:" האוויייי" האווי:"מה?" ניק:"האיום שלי עובר גם אליך" האווי:" אה סליחה..! :X " חח זה מתאים לא? חח

למעלה