משחק

SHIRAN00110

New member
נכון אבל אני נתקלתי

במורה רקדנית שפשוט לא ידעה להעביר שיעור.היא רקדנית מעולה אבל היא פשוט לא יודעת ללמד.זה לא תמיד ככה.

מרנינית

New member
ווא ווא...שאלה לא לעניין...חחחח

סתם...זאת שאלה שלדעתי אין עליה כ"כ תשובה...אני חושבת שזה גם תלוי בשיטת הבלט שלומדים...יעני אנגלית או רוסית. הייתה לי ממורה מעולה(אמא שלי
)שמה לעשות לא רוסיה(מורה לשיטה האנגלית) והיא מורה מעולה! ומצד שני יש לי מורה רוסיה(ךשיטה הרוסית) שהיא גם כן מורה מעולה! חחח אז לא דעת...אני חושבת שעדיף מורה רוסיה לשיטה הרוסית ולשיטה האנגלית לא!

אמממ הנה תשובה טובה !

שתי השיטות ביחד... המורה שלי רקדה ברוסיה בתור סולנית הגיע לארץ ופגשה את בעלה בארץ שהוא גם היה רקדן אבל באמריקה ועלה לארץ אחרי שסיים את הקריירה אז בדיוק היום המורה שלי סיפרה לנו איזה מסובך זה היה והם התווכחו מלא הרי זה מאוד שונה ולקח הרבה זמן עד שהם חיברו את השיטות ואז נוצרה שיטת פסטרנק!

מרנינית

New member
מממ אפשר לקרוא לזה "עגבניה"? ../images/Emo3.gif

מממבגד גוף מבד או בגד גוף מלייקרה(או כל חומר אחר)??

מרנינית

New member
ממממממ

אני לא רואה קשר בין הדברים...קואורדינציה זה משהו אחד וטכניקה זה משהו אחר... מי שיש לו קואורדינציה לא בהכרח יש לו טכניקה,ולהפך... מממ לא אמור להיות כאילו קשר בין הדברים?הפכים?שחור או לבן? טוב יכול להיות שלא הבנתי...מצטערת... בכל אופן, לשאלת מיליון ה-$: ריקודיות או טכניקה

האמת גמאני

בכלל לא הבנתי איך לענות על זה אז אני לא המפגרת היחידה והאמת גם על שלך אין לי מושג זה שני מרכיבים שצריך רקדן לא יודעת מה יותר בישבילי

מרנינית

New member
תכלס...

סתם רציתי להתקיל...
בכל אופן, לא בקטע של מה יותר חשוב אלא בקטע אחר...יכול להיות שלרקדנית תהיה הטכניקה המושלמת אבל עם אין לה ריקודית...זה לא שווה כלום! ככה גם המורה שלי אומרת לנו...והיא הייתה רקדנית ברוסיה...:)

amitush26

New member
../images/Emo176.gifריקודיות

לא אמור להיות קשר... זה סתם מה שאתם אוהבים
אבל לא משנה
הממ... לרקוד כמו במסיבות או לפי תנועות?

תלוי איזה תנועות...../images/Emo12.gifואיזה שירים..

זה תלוי בהמון דברים
אממ.. סרטים שמתרכזים בריקוד (וזה יכול להיות גם מופעים..) או סרטים עם עלילה לא קשורה לגמרי לריקוד, ושיש בה כמה קטעי ריקוד או שמוזכר מחול בכללי?
מקווה שהבנתם את השאלה..

מרנינית

New member
טוב אז לי יש...

שאלה על כיוונים: אקרטה או 4 נקודות ישרות? יעני לעמוד ישר מול המראה או לעמוד בפוזה אקרטה?? ד"א,אקרטה, אחת הפוזות האהובות עליי ביותר!!:)

amitush26

New member
../images/Emo176.gifפונדו

אין לי מושג משניהם\ אבל פונדו מזכיר לי פודינג
שרירים תפוסים או סימנים כחולים?

את רוקדת בלט נכון?

אני לא רוצה להישמע מתנשאת אבל איך אפשר לרקוד בלט ולא לדעת מה זה פונדו ואנדז'ו? (אוף אני עדיין נשמעת סנובית) שרירים תפוסים

amitush26

New member
../images/Emo176.gifזה מוכר לי../images/Emo3.gif

יש מצב שאני לא יודעת לקרוא את זה

למעלה