משחק

Snow white2

New member
פה דה שה

פור דה ברה או ריברס פור דה ברה? *מושפעת מקורס מחול
*

amitush26

New member
../images/Emo176.gifפור דה ברה

מה זה השני? יענ פור דה ברה אחורה?
אממ... שפגט בנים או שפגט בנות?

בנים

אנטרלסה או פוטה? אני פשוט מתבלבלת בניהם...לא באיך שעושים אותם פשוט לפעמים אומרים פוטה וכאילו הגוף שלי פשוט עושה אנטרלסה זה קצת דומה

amitush26

New member
../images/Emo176.gifאנטרלסה

אין לי מושג מה שניהם אומרים אבל אנטרלסה נשמע יותר טוב
הממ... סטריט ג'אז או היפ הופ (זה לא אותו דבר... סופסוף הבנתי את ההבדל
)?

י ר ד נ י

New member
מה ההבדל?

פעם הסבירו לי שכאילו בסטריט ג'אז זה "אפ ביט", לא יודעת איך להסביר אבל זה ההפך מ"דאון ביט", שזה כאילו הגוף למטה ויושב הרבה על פלייה ויותר כבד כזה.. תבינו לבד מה זה "אפ ביט" אני יותר אוהבת סטריט ג'אז. אממ.. מורה זכר או מורה נקבה?

amitush26

New member
../images/Emo176.gifמורה זכררר../images/Emo99.gif

וההבדל הוא שהיפ הופ זו טכניקה בפני עצמה.. יש לזה ממש טכניקה.. סטריט ג'אז זה יותר חופשי... בסטריט ג'אז יותר משחררים את הגוף (למרות שגם בהיפ הופ
) הממ... פוינט או דאנסניקרס (שאלה כל כך רטורית...
)

חחח

עכשיו שאני חושבת על זה אנטרלסה זו מילה ממש יפה אנטרלסה אנטרלסההה איטלקי כזה איזה יפה אני אסביר לך...זה כמו על רגל אחת קפיצה רגילה רגל שנייה נזרקת לגרנד באטמן מסתובבים ומחליפים רגל אני ממש עקומה בזה פוטה זה דומה רק שלא מחליפים רגל ואז זה יותר קל

מרנינית

New member
מממ רק לידע כללי...

אנדרסלה/אנטרלסה זאת מילה בצרפתית כמו כל המילים בל הבלט ופירושה שזור או קלוע...יעני כמו צמה קלועה או כמו ששוזרים שיער?חחח

Swan ninetynine

New member
אנטרלסה ../images/Emo109.gif

גם אני רציתי לשאול אנטרלסה או פואטה
פה-דה-בורה או פה-דה-ואלס ? [אז מה שאין יותר מידי קשר בין שניהם?!
]

אממ

להגיע להישג תוך התאמצות כי אז אתה יודע להעריך כל דבר שיש לך ולא היה לך כמו גמישות לי למשל אין את הבעיה של גמישות וחבל קצת אני לא מעריכה את זה מספיק

amitush26

New member
../images/Emo176.gifאיזה באלאגןןן "ב ל ה ב ל ו"

תקשיבי את לא צריכה לענות לכל השאלות! רק לשאלה האחרונה שנשאלה ואז את בעצמך נותנת שאלה! קפיש?
אוקי, נחזור על השאלה המסודרת האחרונה- נעלי פוינט או דאנסניקרס?

amitush26

New member
../images/Emo176.gifאז אני אתן../images/Emo9.gif

גרביונים- עם חור למטה או בלי חור למטה?

למעלה