משחק!

scudnick

New member
../images/Emo41.gifמשחק!../images/Emo41.gif

המצב בפורום מתדרדר. יש 2 שירשורי אוף באותו דף, אחד פעיל ואחד לא. אז בואו ונפתח משחק! וככה הוא הולך: אני נותן שם של דמות ושם של חפץ, ואתם מתארים מה הדמות תעשה עם החפץ הזה, לדוגמא:\ הדמות: בבר החפץ: אלת בייסבול ובגלל שזה פורום תרבותי וכולם בטח יודעים מה בבר יעשה עם חפץ ארוך וקשה (
), אני אחסוך את התשובה. הראשון שעונה על השאלה (תעשו כמה שיותר מצחיק) נותן דמות אחרת וחפץ אחר. אז אני אתחיל: שולמן ודיסק של נירוואנה.

yuv3

New member
הנה

הוא ייקח את הדיסק של נירוואנה יראה את העטיפה יתחיל לפחד ולהשתין ואז בטעות הוא ישתין על הדיסק..

scudnick

New member
../images/Emo6.gif

קרעת אותי! טוב, זה די ברור מה מיכל תעשה עם הסולם! כי הרי היא טיפסה והחליפה את הדוד מים בטיל הגרעיני בפרק הראשון! אמממ... חנוכה ובית כנסת של אשכנזים.

yuv3

New member
זה קל

הוא הרי בא הוריד את הבגדים ורץ בכל בית הכנסת ואמר: בואו כולם לבית כנסת ספרדי. עאבד עם סוס

RoYaL3

New member
מלמד כבשים איך לדהור../images/Emo4.gif

לא מצחיק
שוקרון עם מדבקות של צבי הנינג'ה (WTFF???????)

scudnick

New member
WTF?!?../images/Emo6.gif

אין לי שום דבר עם זה, למען האמת, אז נעבור הלאה: יאיר לפיד עם סנדוויץ' (
)

RoYaL3

New member
יאכל אותו כשהוא מסתיר את...

...הראש שלו בין הידיים
חנוכה עם אנציקלופדיה...

יתן בה כמה ביסים (?)

וישבור תשיניים או שהוא ילך לספריה לחפש מילון לבדוק מה משמעות המילה "אינצינקלומפנדיה"

scudnick

New member
יוחנן

אממ... חנוכה עם אנציקלופדיה? הוא יחשוב שזה ממתק, יאכל ויקבל קלקול קיבה. שולמן עם גורמט

noy noyman

New member
-../images/Emo123.gif

גנב:) אני כבר כתבתי שהוא יאכל את זה וישבור תשיניים (החלפתי כינוי זה אני בוא חאביבי נשתגע)

mominman

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo74.gif../images/Emo19.gif

למעלה