משחק

../images/Emo41.gifמשחק../images/Emo41.gif

או.קיי הנה הכללים: אני מתחיל משפט באות שבה נגמר המשפט צריך הממשיך להתחיל את המשפט הבא וכך עד שהייה לנו פיק קצר. והמשפט הראשון: היה זה ליל סערה כבד, דלמאר שכב במיטתו שבחדרו מתחת לסמיכות עבות ורעד, פתעום שמע קול צעדים.

SaberTooth

New member
מעבר לדלת...

בצידו המרוחק של המסדרון, צעד רייסטלין נרגז שלא כדרך הרגיל, וקול צעדיו הדהד במסדרון.

DARK PROPHET

New member
נעלי הבית שלו

בצורת חזיר ננסי טיפפו נרעשות על הרצפה ואז יצא אליו גדילן ואמר לו: "זונע!".........

המשך...

רצה הגורל, ובאותו הרגע יצא דלמאר מחדרו לראות את המתרחש והסיח את דעתו של רייסטלין מהקנדר, דבר אשר מנע ממנו להפוך לצפרדע או איזשהו יצור רירי ומכוער אחר...

אלרוס

New member
המשך...

רק שאז נכנס האיש הכי פחות רצוי, מי נהר שאמר, רגע, בעצם הוא לא דיבר אלא רק רק הרים את ידו לשלום ונפל.

MadSheep16

New member
המשך...

"לאאאא!" צרחה סהר-פז, "אני ארפא אותך מי נהר!" והפכה לקציצה קפואה.

DARK PROPHET

New member
המשך

היא הגיעה לידו ואמרה לו ככה:"קח את זה זה ירפא אותך בשניה" היא הגישה לו טבליה מוזרה כזאת ארוכה ועגולה......וצהבהבה...הוא אכל אותה ואז ישר נרפא והתחיל לשיר איתה בצוותא: "אין אין אין כמו במבה אין אין אין כמו במבה של אוסם"

אלרוס

New member
מה זה? שאל דלאמר

וסהר פז נתנה גם לו במבה הוא הפך לגלימות לבנות

DARK PROPHET

New member
המשך

"דויד!!!" צעק קרמון,"אהה אופס זה אתה רייסטלין כבר חשבתי שאתה דויד מהפיצוציה בדיוק נגמרו לי הפיצוחים למשחק של מכבי אולי תארגן לי קצת?" רייסטלין ענה לו בתוקף, "תגיד מה אני נראה לך הארי פוטר?? כסיל שכמותך!!"

המשך

"כן" אמר תניס שנכנס בדיוק לפני שניה. "אה לא, בעצם לא" חזר בעצמו תניס. "או שאולי כן.." המשיך תניס להתווכח עם עצמו. והמשיך עד שלבסוף צעק לו רייסטלין "די כבר!!! די שיגעת לנו ת'שכל! די!!" והפך אותו לצרצר.

רצה הגורל

ושוב יצא דלמאר בגלל צעקתו של רייסטלין. בדרך הוא דרך על איזה חרק, צרצר כך נראה. מעניין מי זה היה?

DARK PROPHET

New member
המשך

"הייייייייייייי הרגת את אהוב ליבי הפגוע בנפשו שיכלו וגופו" הזדעקה לאורנה......טיקה דפקה לה מחבת לראש ומלימלה לעצמה "תצטרפי אליו.....ברוך שפטרנו"

המשך...

ולאחר מכן נכנס הארי פוטר ותחיל לדבר בצחוק לגלגני "אני יותר ריווחי ממכם ננה בננה!!!" בגלל זה טיקה נתנה לכל אדם מחבט ויחדיו הם תקפו אותו והרגו אותו (כי זה כ"כ מגיע לו!!!) נ.ב- כן כן, אפילו תניס הצרצר המת ולאורנה המתה תקפו אותו...

DARK PROPHET

New member
המשך

"יהודי העולם" צעקה קיטארה,"בואו בהמוניכם למסיבה הבת ז*נה שיש היום" וחלמיש ערף את ראשה עם אולר ננסי שהיה מוחבא לו בגרביון

DARK PROPHET

New member
המשך

היייייייי צעק מישהו בדלת. זה היה נאסר טרג'ומי נאסר הדי ג'יי ממכה הוא צעק להם פתאום:"ואליד סלים אחמד ומחומד תכניסו את הציוד שלי" *5 ערבים נכנסים עם ערכת הדי ג'יי* יאלה תנו בראש הוא צעק להם במבטא ערבי כבד.

המשך:

"די כבר! עופו, עופו מפה!" צרח רייסטלין. "איך בכלל כל חברי החבורה הגיעו לפה? עד שתכננתי לי ערב חופשי ורומנטי עם דאלי שלי..."

למעלה