משחק אני אגיד שם של דמות ואתם תגידו משפט שלה: אילנית
ח חזי פיפוש New member 6/12/03 #1 ../images/Emo41.gifמשחק../images/Emo41.gif אני אגיד שם של דמות ואתם תגידו משפט שלה: אילנית
ח חזי פיפוש New member 7/12/03 #10 כן תקרא את כל השירשור ואז תבין למה התכוונו התכוונו ליוני ולא לריביירה!
ו וינטרפרש New member 8/12/03 #13 קראתי לפי מה שהבנתי אילנית שאל מי זו רביירה, אני הגבתי לו שזו העוזרת של מר בראון.
א אילנית בסלון2 New member 8/12/03 #15 מממ....אני לא אוהב אותה..אבל אולי.. "משטרה משטרה!!!" היא אמרה את זה שהיא ראתה את מירי..... ועכשיו של "מירי"
מממ....אני לא אוהב אותה..אבל אולי.. "משטרה משטרה!!!" היא אמרה את זה שהיא ראתה את מירי..... ועכשיו של "מירי"
א אילנית בסלון2 New member 8/12/03 #17 הנה: ראובן:"הנה הבאתי לך גלידה" מירי:"חבל..היה במקרר..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה טוב! מסכן איך שיגעה אותו! ועכשיו של: שולה נמיק-ועד הבית (אין עעליה בת חן אילנית ומירי)
הנה: ראובן:"הנה הבאתי לך גלידה" מירי:"חבל..היה במקרר..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה טוב! מסכן איך שיגעה אותו! ועכשיו של: שולה נמיק-ועד הבית (אין עעליה בת חן אילנית ומירי)
ח חזי פיפוש New member 8/12/03 #18 "השכן שלכם הוא לא יותר מ.... פושטק עלוב שאוהב את המוזיקת טראנס שמאנס, אוקיי הוא מגביר את המוזיקה גם אתם תגבירו בחזרה! אתה רוצה ככה יא חתיכת אפס! .........על האמא שלך" מאיה וחן
"השכן שלכם הוא לא יותר מ.... פושטק עלוב שאוהב את המוזיקת טראנס שמאנס, אוקיי הוא מגביר את המוזיקה גם אתם תגבירו בחזרה! אתה רוצה ככה יא חתיכת אפס! .........על האמא שלך" מאיה וחן
ע עידופש New member 9/12/03 #19 אילנית את בטח דוגמנית... את נוצצת את זוהרת. את רוצה שאני אבטל?אני מבטלת...