משחק

American Girl

New member
../images/Emo41.gifמשחק ../images/Emo41.gif

שלקוח מפורום ג'ניפר לופז. אני כותבת 3 משפטים שאחד שהוא אמת, אחד שקר, ואחד פנטזיה. ומישהו צריך לנחש מה זה מה ומי שמנחש נכון אז תורו לכתוב שלוש משפטים.
דוד שלי הוא שדרן רדיו בתחנה נחשבת בארה"ב
שנה שעברה הייתי בצרפת הולנד ובלגיה.
בעלה האמריקאי של בת דודה שלי שגרה בארה"ב ניפגש פעם אם ניקול והוא הבטיח לי שתי שאני אטוס לארה"ב אז הוא יפגיש אותי איתה.

Padme Amidala

New member
שוב קבלי ח"ח על היוזמה ../images/Emo13.gif

אני אנסה... המשפט הראשון- שקר. המפשט השני- אמת. המשפט השלישי- פנטזיה. במידה ואני מנחשת נכון שמישהו אחר יעשה את זה במקומי, אני מיד כותבת למה בהודעה אחרת.

N i c o l e

New member
אני אנסה-

הראשון- פנטזיה השני- אמת השלישי- שקר... ועכשיו אני ממהרת אז אין לי ממש מה לכתוב למשפטים..סורי..

love amor

New member
מנסה...

דוד שלי הוא שדרן רדיו בתחנה נחשבת בארה"ב-אמת שנה שעברה הייתי בצרפת הולנד ובלגיה-שקר בעלה האמריקאי של בת דודה שלי שגרה בארה"ב ניפגש פעם אם ניקול והוא הבטיח לי שתי שאני אטוס לארה"ב אז הוא יפגיש אותי איתה-פנטזיה

love amor

New member
אוקיי..../images/Emo3.gif

ניקול קידמן הייתה אתמול בפריז
פגשתי את אנריקה אגלסיאס (החתיך!!)
קיבלתי ממוצע בתעודה 99

love amor

New member
לא,אוף נו כבר חחח

מישהו? *מנסה להקפיץ* (לא נראה לי שזה יצליח)

../images/Emo12.gifזה היה סתם ניחוש!

פגגגגגגגגגגגשששששששששששתתתתתתתתתת אתתתתתתתתתתתתתתת אנריקהההההההההההההה אגלאסיס ולא אמרת לי????? בושה! אני ברוגז. זהו! כל מה שהיה ביננו נגמר!

ווווווואווווווווווווווווו מאמי?

ספרי לי על זה *יד על הסנטר מבט חושב* נהייתי פסיכולוגית, סתם כפרה תספרי לי איך , מה מו מי. ולמהההההההה לאאאאאאאא אמרתתתתתתתתת לי? נעלבתי!

love amor

New member
../images/Emo3.gifאמממ...

מכיוון שזה פורום ניקול קידמן..אז לא נראה לי קשור לפה חחח יש לך אייסי? ובכל מקרה עוד מעט אני הולכת אז כבר מחר..

למעלה