משחק

ליאןןן

New member
הדסי שלי

המדהימה שלי עם השיער הקטן
. תמיד אני אראה אותך כשאני הכי לא מצפה, ותמיד יהיו החיבוקים המופתעים הענקיים האלה, ותמיד המון המון אהבה וחיוכים
. ובהופעה אז, בפורים..את לא מבינה כמה עשית. כמה החזקת בדיוק בשניה הנכונה. אני אוהבת אותך.

הדס..

פשוט יפהפיה-אינסייד אאוט. צינית בטירוף, פשוט נהדרת
מתה עליך! אנחנו כ"כ צריכות לדבר יותר!

Z A M i

New member
ממך לא ציפיתי למה שנכתב למעלה..../images/Emo12.gif

אני דווקא מדברת איתך. תפסיקי! את סתם בכיינית..
בכל מקרה.. אהבת חיי,
how wonderfull life is, when you are in the world. אין לי מילים לתאר כמה שאני אוהבת אותך. כמה שאת בנאדם מקסים, מתחשב. כמה תרמת לי בחיים. בלעדייך אני חצי בנאדם. מושי מושלמת.
מסוף העולם אם רק תרצי, אלייך אבוא.

Dug E

New member
לא ת ד ע י שכתתתבתייייי ב-ש-ב-ילך!!!!!!!!!!!!

מכל החבר'ה באיראל,את האחרונה שהתחברתי אליה. אבל עכשיו, כמה שאני אוהב אותך. בתוך הפוזה הקשוחה והסנובית שלך, מסתתרת בחורה מדהימה,חמה,אוהבת ומצחיקה שאין שניה לך בכל העולם (אמא,אני כזה פלצן). פשוט כיף לי להיות בחברתך. אוהב. ואת לא יודעת בכלל עד כמה.

את היית שם

כשלא נשאר לי כבר מה להציע. ואני אזכור את זה כל החיים שלי. חוויות ורגעים נסיעות וזכרונות אהבה וחיוכים בכי וכאב הכל היה ביחד, בתקופה כל כך מדהימה. גם איתך קשה לי להאמין שזה יכול להגמר. [אבל שתיכן זה יותר טוב משלושתנו.]

The Kinslayer

New member
בן עמי בן עמי ספיר!!!

הצחוק שהכי כיף לשמוע. החיוך הכי פוטוגני שאני מכיר. כוסית אש - אבל את זה כבר נשאיר לשרשור אגו. בעוד שנה שאני כבר לא אהיה פה החיוך שלך והצחוק שלך באמת יחסרו לי. אה כן, את גם חושבת שאת מבשלת יותר טוב ממני. חה.

הכי יפה בעולם.

המפלט שלי לאור, ליופי, לצחוק... אני חושב אולי אני אוהב אותה יותר מידי. [אני בא - דברי אליי.]
. כמה אהבה יש אצלי בלב!!! [הצלצול שלך בפלאפון שלי...]

ספיר

הילדה עם הפעמון שמשגעת את העולם. ילדה ששואבים ממנה המון כח גם שהיא לא נמצאת בסביבה עיניים גדולות עם המון אהבה לכולם גרמת לי להבין הרבה דברים אני כל כך שמחה שהכרתי אותך ובהזדמנות זו צריך לקבוע יום לזמן איכות. אוהבת המון(לא ניראה לי שאת באמת יודעת כמה) יפית

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifממ...

את החיוך שלך אפשר לראות ממרחקים, ולא משנה מתי או איפה אני אשמע את הזמן שלך, יעלה לי חשק אדיר לחבק אותך, אפילו אם ממש מרחוק... את יפייפיה, ואני בספק אם את בעצמך יודעת כמה יופי יש בך. [בעיקר מבפנים.] אני מכירה אותך כבר כמה? שלוש שנים, ועדיין אני מתאהבת בך כל פעם מחדש.

izzys

New member
שיצי שלי. אשתי. אהובתי. נשמת אפי.

בואי אספר לך איך הכל התחיל. כשמלאו לך 17 שנה, החלטתי שאת בשלה, ונשאתי אותך לאישה.
........ נראה לי שזאת הזדמנות שאני אהיה טיפה רצינית, למרות שזה אולי לא הצד החזק שלי. שיצי אהובתי. החיוך היפה הזה, הצחוק המתגלגל, גם הכאבים, העצבים, האהבה. שעם ולמרות כל השטויות שלי, מציפה אותי מעצם המחשבה עלייך. אני באמת באמת אוהבת אותך, בלב שלם, במלוא מובן המשפט, המשמעות והכוונה. איתך לנצח, לא סתם את אשתי.
.

אף פעם לא אמרתי לך את זה

אבל מכל האנשים פה, את ממש מסקרנת אותי.. הייתי רוצה להכיר קצת יותר.. הרבה יותר. יש בך משהו כזה, שאני לא יכולה להסביר במילים. אבל ממה שאני כן מכירה.. את מאוד מאוד מיוחדת. לראות אותך זה לחייך.

ספיר, ../images/Emo204.gif

[את תמיד מזכירה לי פרפרים...] זוכרת מה כתבתי לך בשרשור הקודם של המשחק הזה? אני עדיין מתכוונת לזה... תארגני הזדמנות.
מקסימה. :)

למעלה