משחק |שפן|

../images/Emo41.gif משחק |שפן|

כדי להחיות פה וכי מעניין אותי לדעת חחח כתבו לפחות 5 דברים שמזכירים לכם את פול אאוט בוי או את אחד מחברי הלהקה.

../images/Emo28.gif אהה כן זה השפן חחח

עכשיו אני עונה לעצמי. 1. זין - מזכיר לי את פיט. 2. בשיעור אנגלית כל מילה שמופיעה בשיר תמיד מזכירה לי אותם. 3. כל מילה בהקשר ל-Out, Boy או Fall 4. שאומרים שוגר או שאני חושבת על סוכר. 5. גן חיות XD חחח נוו אייל. אהה ועוד משהו. חודש אפריל. ששכנעתי את אבא שלי שנטוס להופעה של פוב בלונדון אבל אז לא היו כרטיסים וזה היה גם יקר. לא נורא. אפריל הבא בטח אחרי שהדיסק החדש יצא.. חח

m i c k e y 15

New member
סבבהההה במבהה../images/Emo9.gif חיחי

1. כשאני רואה צבי..זה מזכיר לי את הקליפ של שוגר.. 2.פאניק- כי הקול של ברנדן מזכיר לי את של פטריק. 3. ידיד שלי חח..כי הוא כזה שמנמן כמו פטריק כזה..חח חמודד 4.הסרט הסיוט לפני חג המולד..גם כי הם עשו את הפסקול וגם כי לפיט יש קעקוע של ג'ק
5.אין לי עודXD חח לודעת.....

הגרו

New member
ראוררר../images/Emo109.gif

1. כל דבר שקשור בשוגר/דאנס -,- 2. ידיד שלי כי הוא היה דומה לפטריק אבל אז פטריק השמין והקריח [אז עכשיו כולם חושבים שהוא דומה לוויליאם בקט] 3. קאנטקי פריי צ'יקן חחח כיכיכי ג'ו ואנדי נגדם כי הם מתעללים בתרנגולות 4. פאניק! כי... אמ... הם חברים ממש טובים וזה^^" וגם פיט גילה אותם 5. ו.........אה............ ~חושבת~ העיתון BOP חחח נו זה זה דומה FOB BOP...

orw93

New member
שלי../images/Emo205.gif

1. המילים FALL, OUT וBOY. היום היה שיעור אנגלית והיה כתוב FALL וישר התנפלתי על חברה שלי שזה כמו בפול אאוט בוי
2. פאניק. כי פיט הפיק להם את הדיסק או משו כזה והם גם תמיד ביחד 3. בובספוג. כי בבובספוג של פטריק ופטריק מזכיר לי את אממ..פטריק? 4. הקלים ברייקאאוט של פו פייטרס. כי הוא גם מתחיל כמעט כמו שמתחיל דנס דנס וכל פעם שמשדרים את דנס דנס אני חושבת שזה ברייקאאוט וההפך. 5. דשא ירוק להחריד כמו בפארקים. כי הדשא בשוגר ירוק להחריד ואיך שמתחיל הקליפ עוד לפני שמתחילה המנגינה ואני רואה את הדשא אני ישר יודעת שזה שוגר.

OriginalMe

New member
וואו

אני לא חושבת שיש משהו שמזכיר לי אותם :O בעקרון רוב הזמן אני שרה שירים שלהם (לאחרונה Get busy) ככה שאני לא צריכה שמשהו יזכיר לי אותם, הם תמיד בראש שלי (אווו)
תאכלו פיצה, זה טוב!

noname20000000

New member
טוב,

1. השם פטריק. כמו ג'ון פטריק אמדורי, או פטריק מבובספוג. 2. כמו אצל השאר: המילים FALL, OUT, BOY. 3. כשמזכירים משקאות כמו יין וכו' (champagne for my real friend...) 4. הסרט stick it (בסרט יש את השיר I slept with...). אני חושבת שזה הכל.

קייP:../images/Emo55.gif

1. שיעורי מחולP: [דאנס נו.__.] 2. שיעורי אנגליתP: 3. ילד אחד מכיתה ט'- את פטריק*____* 4. לונדון, הייתי שם בהופעה שלהם וזהP: 5. הקופסה של הסוכר P:, כתוב עליה "Sugar"

Nittle Grasper

New member
לי מזכיר:

1. כמעט כל מילה באנגלית.. בכלל, כמעט בכל פעם שמדברים איתי [בין אם זה בעיברית, באנגלית, בצרפתית או ברוסית XD] אני מוצאת קשר בין הנושא של השיחה, אחת המילים בשיחה, או כל דבר אחר מהשיחה לבין איזשהו שיר/להקה שאני אוהבת באותה תקופה.. 2. פאניק חח 3. הMP שלי XD 4. אנשים שמיכרתי אותם לפוב [אסור להתגאות בעצמי? P:] ומי שמיכר אותי לפוב 5. הגיטרה שלי XD

המממ

1. כשמדברים על דברים כחולים זה מזכיר לי את פיט! 2. כשאני חוזרת הביתה פיט ואקסל מנשקים אותי (נע! ואותכן לא
) 3. שמזכירים Fall \ Out \ Boy 4. כשאומרים Bed זה מזכיר לי את בדוסי!
5. נמ... אמ... גלי! מזכירה לי את פטריק!

panic girl

New member
נממנ... ../images/Emo110.gif

1. בובספוג, נו פטריק...מזכיר לי את פטריק! שניהם שמנמנים כאלהה P: 2. ישלי דובי בחדר[שהפך מדובון חמוד ומתוק לדובי אימו עם שחור בעיניים ופוני שחור XD] וקראתי לו פטריק P: 3. ישלי כובע כמו של פטריק! [שחור כזה נו לא זוכרת איפה ראיתי אותו לובש אותו...נראלי בדאנסדאנס] 4.המילים Fall\ Out \Boy כי..זה מזכיר?! 5.שיעור אנגלית P:

מותק13

New member
נו זה קל../images/Emo185.gif

1. כל דבר שקשור לסוכר
2. חברה שלי
3. נינג'ות
4. נשף סיום
5. ~חייבת~ איילים

ממ..../images/Emo223.gif

1. המילה שוגר 2. פאניק ופרמור 3. שמנמוכים כמו פטריק ולא עולה לי עוד

Rose131

New member
ראר.

1. אמ. 2. skylines and turnstiles- MCR כי הוא אומר משהו like fallout vapors או משו כזה וזה מזכיר לי כי זה פול אאוט וכל זה. 3. מילים משירים שלהם שאני זוכרת בע"פ ונתקלת בהם סתם כזה 4. קאנטאקי פרייד צ'יקן בגלל כל הקטע של PETA וכל החרא הזה 5. FOB- ישבתי לי לתומי לעשות עבודה בגיאומטריה כנתקלתי במשולש FOB והתחלתי נורא להתרגש. ממש מרגש הא?

../images/Emo80.gif חחחחח גם לי קרה פעם 5.

XD באיזה שיעור גיאומטריה פתרתי לי הוכחה כזאת ויצא משהו עם FOB. אני חושבת שאו זווית או משולש. לא זוכרת ><"

למעלה