משחק קטן

../images/Emo41.gif משחק קטן ../images/Emo41.gif

משחק שלחקתי הפורום אחר שאותו פורום לקח מפורום אחר והם לקחו מאתר כלשהו (אולי לאחד מהם יש אידס
) המשחק פשוט אתם צריכים לירשום 3 משפטים עליכם שאחד מהם יהיה שקר השני אמת והשלישי פנטזיה (לא חייב בסדר הזה) תירשמו את המישפטים ואנחנו ננסה לנחש מה המשפטים הנכונים אני יתחיל
הציונים שלי מעולים וכך גם התעודה שלי
בחיי הספקתי להיות חילוני ואז דתי ואז שוב חילוני
יצא לי להיות בחו"ל 4 פעמים נסו לנחש מה מהם שקר מה מהם פנטזיה ומה מהם אמת ותוסיפו גם אתם משפטים

EMINEM Junior

New member
שלי:

1. אני נולדתי בתאריך של קריסת התאומים (לא באותו שנה) 2. הייתי בכל משחקי מכבי חיפה השנה. 3. השנה בכל המבחנים קיבלתי 97 ומעלה. ערן, הפאנטזי זה עם החילוני ודתי... שקר: שביקרת 4 בעמים בחו"ל נכון שאתה מקבל טוב במבחנים? זה כנון???

Pablo Aimar

New member
נחמד..קבלו:

שלי: .1.יש לי מנוי ליציע ג´ ואני נוסע כל שבת למשחק. .2.הציונים שלי לא פחות מ90. .3.אכלתי ארוחת ערב עם יוסי בניון ואישתו מירית שנה שעברה.

רעיון נחמד...הנה שלי...../images/Emo60.gif

1.אני באתי ממשפחה דתיה(ואני חילוני) 2.הרבצתי לילדים וקיבלתי על זה פרס 3.אני שכן של אריק בנאדו

agent V

New member
זו דעתי:

1. באת ממשפחה דתיה אבל אתה חילוני-שקר 2.הרבצת לילדים וקיבלת פרס - פנטזיה 3.שכן של אריק בנאדו - אמת איך אני?

ת´אמת ורק את האמת זה 2../images/Emo60.gif

ואני לא יכול להיות שכן של בנאדו כי אני גר במרכז הארץ אז לכן זה באמת שקר אני לא באתי ממשפחה דתית ואני חילוני, אולי הסיפור הזה מתאים לאבא שלי אבל שתיים זה האמת כי אני הרבצתי ל3 ילדים בשיעור הגנה עצמית ובאמת קיבלתי על זה פרס מקום ראשון ומדליה...

אה טוב אז בוא נתחיל מחדש:....

הציונים שלי מעולים וכך גם התעודה שלי -אולי, אני לא מכיר אותך אולי אפילו פנטזיה בחיי הספקתי להיות חילוני ואז דתי ואז שוב חילוני-אני חושב שכן יצא לי להיות בחו"ל 4 פעמים-שקר, כבר אמרתה שזה לא

אמממ(כמו ערן)../images/Emo60.gif

1.אני מכיר עוד הרבה אנשים שנולדו בתאריך הזה-אמת 2.פנטזיה 3.אני מכיר רק ילדה אחת שיכולה לעשות כאלה ציונים- וזה בטח לא אתה(גם אם תהיה בת)

למעלה