משחק חדש

amitooshacham

New member
../images/Emo41.gifמשחק חדש../images/Emo41.gif

אחד על אחד המשחק: לוקחים זוג שורדים מאחת מארבעת העונות של הישרדות, וחברי הפורום מצביעים למי שהם חושבים שורד יותר טוב/מי שהם יותר אוהבים/כל סיבה אחרת. השורד עם רוב הקולות עולה לשלב הבא. אחרי שעשינו תחרות בין שמונה זוגות, שזה בסך הכל כל ה-16 שורדים של העונה, אנחנו עוברים לעונה הבאה. אחרי שסיימנו את כל ארבעת העונות, מגיעים לשלב הבא, שזה להפגיש שורדים שכבר ניצחו. עד שנשאר שורד אחד מכל עונה, ואז עושים את הגמר הגדול! נשמע נחמד, לא? אם אתה מסכימים וחושבים שהמשחק הוא טוב ושהוא יצליח להישאר בפורום ולא "להישכח" (אהמ, הישרדות מה אם), אז תגידו, ואז נתחיל במשחק!

gah

New member
תוספת קטנה

אני מציע לעשות את זה יותר מעניין... לקחת את כל ה-64 (16*4) שורדים שהשתתפו ולעשות ביניהם נוק-אאוט אחד גדול ורנדומלי! כלומר, מישהו מהישרדות אחד יכול להיות נגד מישהו מהישרדות 4 ופשוט צריך שמישהו אחד ירכז את הכל. אני חושב שצריך לעשות שני טורנירים נפרדים, לשורד הכי אהוב ולשור הכי טוב באמת.

amitooshacham

New member
רעיון טוב.

אני מתכוון לחלוקה לשתי טורנירים. בקשר לזה ששורד מעונה 1 יוכל להתחרות עם שורד מעונה 2, תגידו מה אתם מעדיפים..

amitooshacham

New member
ובקשר למי שירכז את זה..

אני כמובן מוכן לרכז את זה, והתכנון שלי הוא לעשות מצגת PowerPoint שתראה את התחרות..

gah

New member
לא יותר פשוט באקסל?

פשוט לשים מסגרת לכל מלבן... אני גם יכול לעלות שרטוט שבנוי HTML על אתר כלשהו אם אתם רוצים...

amitooshacham

New member
התחלתי בפאוור פוינט, בינתיים זה

יוצא מעולה!!! אני חושב שזה יהיה הרבה יותר יפה מאשר באקסל

gah

New member
איך מתקדם? :)

צריך גם לעשות פה הגרלה של מי נגד מי...

amitooshacham

New member
מתקדם אחלה!

בינתיים עשיתי את המצגת לפי המקומות: מקום 1 של עונה 1 מול מקום 1 של עונה 2, ומקום 1 של עונה 3 מול מקום 1 של עונה 4.. וככה המשכתי. אבל ברור שאני אשנה את זה לפי ההגרלה. יש לכם רעיון איך לעשות את ההגרלה?

gah

New member
כן

מישהו (אני :p) רושם תוכנה קטנה שתעשה הגרלה ואומר לך מה יצא :)

gah

New member
אני עושה את זה ב-C....

רק תיתנו לי את האישור ואני תוך זמן קצר רושם הכל על קובץ טקסט ומביא לכם...

gah

New member
אז ככה:

עשיתי את ההגרלה, לפרסם אותה? להעביר אותה רק אליך? ולפי דעתי, את כל העולים לשלב ה-32 האחרונים צריכים לערבב ולהגריל מחדש יריבויות ביניהם, כדי שיהיה יותר מעניין.... ואני מציע להתחיל מ"השורד הכי טוב" ורק אח"כ הכי אהוב.

gah

New member
וגם צריך לקבוע

איך עושים כל "קרב", כמה "קרבות" ביום וכו' יש 32 קרבות בסיבוב הראשון, מה שאומר שהרבה קרבות.. אני מציע נגיד כל יום לפרסם שרשור אחד עם ארבעה קרבות, כל אחד רושם מנצח (לפי מי שהיה שורד יותר טוב, כלומר, שיחק יותר טוב והיה באמת תותח) לכל אחד מהארבעה וה-X הראשונים קובעים מי ניצח. אגב, שמדובר ביותר טוב, זה לאו דווקא מקום גבוה יותר, לדוגמא, לפי דעתי קולבי שם את טינה בכיס הקטן למרות שהיא ניצחה...

amitooshacham

New member
תראה

את המצגת עשיתי לא לפי קרב-קרב, כי אז זה היה לוקח שנה וזה היה ארוך מדי.. עשיתי 8 עמודים, בכל עמודים 4 זוגות של שורדים. אחרי זה עוד כמה עמודים של ה"פיינל 8". לדעתי זה יצא ממש ממש ממש יפה, אבל אני מחכה לראות מה תגידו. עוד משהו חשוב: כדי שהמצגת תהיה שווה משהו, הכי כיף זה לא לדעת מי מנצח. אז לדעתי את התוצאות שלכם כדאי במסרים לשלוח לי. הרבה יותר מותח ויפה. ולגבי ההגרלה שעשית, אתה יכול לפרסם אותה בפורום

gah

New member
זה לא יעבוד

במסרים אישים, כי יהיו הרבה עצלנים... חוצמזה, אני חושב שהציבור ירצה לדעת :) נפרסם פה, למה לא? אני אפתח שרשור חדש עם ההגרלה.

amitooshacham

New member
תאמין לי

בפורום אירוויזיון עשינו תחרות על דעת האנשים בפורום על שירים באירוויזיונים קודמים. התחרויות הראשונות היו ממש משעממות, כי כל אחד הצביע בפורום למי שהוא רצה. אחר כך מישהו הציע לנסות במסרים, ומאז התחרויות הפכו למעניינות ויפות! מומלץ
במסרים לדעתי..

smochkin

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo29.gifעמיתוש

ייאלה מעכשיו כל פעם שיש לי נדודי שינה אני מזמינה אותך להבריז לי מהצ'אט אשכרה התחלתי להרדם מלחכות לך....אז עכשיו....אני הולכת לישון!

למעלה