משחק השירים

sapir aloud555

New member
../images/Emo41.gif משחק השירים

והפעם..Jump
. --------------------------------------------------------------- השאלות:
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)
המשפט המועדף בשיר:
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
האם השיר דיכאוני?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?
האם יש קטעים מיותרים בשיר?
איזה צבע מתאים לשיר?
איזה ריח מתאים לשיר?
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה.
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: - לנוחיותכם, מצורף קובץ טקסט עם השאלות ביחד עם הקודים של האייקונים וההדגשות.

necky

New member
שלייייייי

השאלות: מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)בינוני המשפט המועדף בשיר: When you are next to me, (Oooo) Oh, I come alive (yeah) Your love hurts inside (Oooo) Oh, it feels so right (Yeah) Come to me if you want me tonight (Jump) זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!ווסטלייף זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לא יודע האם השיר דיכאוני? חחחח הצחקתם אותי שם השיר מתאים לתוכן שלו? בטח היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?לא קצר ולא ארוך האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא איזה צבע מתאים לשיר? סגול איזה ריח מתאים לשיר? לא יודע אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. לא ראיתי אותו הרבה דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: לא

sapir aloud555

New member
עובר לך בראש לא? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

necky

New member
חחחחחחחח

לא יודע עדיין לא ניסיתי זה לא השיר שאני הכי שומע של הגירלז יש שירים שאני שומע יותר ממנו

sapir aloud555

New member
שלי ../images/Emo3.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) בינוני+
המשפט המועדף בשיר: כמו של ערפא..קטע טוב!
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! לודעת.
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אפחד
האם השיר דיכאוני? לא
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כע
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא הייתי רוצה לשנות את שם השיר
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אמ..Jump מעולם לא נכנס לדיסקים חוץ מהפסקול של אהבה זה כל הסיפור וההוצאה המחודשת של Sotu..אז זה לא ממש נחשב.
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? קצר ]:
האם יש קטעים מיותרים בשיר? אין
איזה צבע מתאים לשיר? צהוב
איזה ריח מתאים לשיר? לודעת P:
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. שישאר כמו שהוא..גאוני
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: התפקעתי מצחוק מהופעה אחת שילדים קטנים התחילו לקפוץ וזה
אי, אי, אי, אי..[בעצם יש יותר מהופעה אחת כזאת |:]
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: אמ..כלום תאמת.

אני

השאלות: מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) : נמוך המשפט המועדף בשיר: Jump-4my love זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! נטאשה "בדינגפילד" זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שרית חדד
האם השיר דיכאוני? חחחחח נקרעתי שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? JUMP 4MY LOVE האם השיר מתאים לאופי הדיסק? הוא לא נכנס לאלבום.....השאלה הזו לא רלוונטית. איזה צבע מתאים לשיר?חום :p איזה ריח מתאים לשיר? ביסלי, שלוקים, במבה וצ'יפס-של ספיר......חחחחח כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה:היום אני לא יצירתית, ק(א)ר(ל)(י)--->קר לי! דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ילד אחד עשה "אצבע משולשת" לכמה בנות מהכיתה שלנו, ולקח מטאטא ועשה עם האצבעות שלו עיגול, והכניס והוציא את המטאטא ל"עיגול" .........יאק...... השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: את ה"אירוע" הזה -

למעלה