משחק השירים

sapir aloud555

New member
../images/Emo41.gif משחק השירים

לקוח מפורום ווסטלייף. הרעיון הוא לקחת שיר של גירלז אלאוד, ואז לענות על השאלות למטה בנוגע אליו. ונתחיל עם..Sound Of The Underground. --------------------------------------------------------------- השאלות:
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)
המשפט המועדף בשיר:
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
האם השיר דיכאוני?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?
האם יש קטעים מיותרים בשיר?
איזה צבע מתאים לשיר?
איזה ריח מתאים לשיר?
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה.
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: - לנוחיותכם, מצורף קובץ טקסט עם השאלות ביחד עם הקודים של האייקונים וההדגשות.

sapir aloud555

New member
התשובות שלי../images/Emo3.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה מאוד
המשפט המועדף בשיר: I don't know what it's pushin' me higher It's the static from the floor below And then it drops and catches like fire Its a sound I, Its a sound I Its a sound I, Its a sound I know P:
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אטומיק קיטן..
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אממ..גרין דיי D:
האם השיר דיכאוני? כל כך לא!
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כע.
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא הייתי רוצה שישנו את שם השיר..
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן ולא, כי Sound הרבה יותר "כבד" משאר האלבום..
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? קצר מידי ;[[
האם יש קטעים מיותרים בשיר? אין.
איזה צבע מתאים לשיר? שחור.
איזה ריח מתאים לשיר? ריח של גשם בלילה קר
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. אממ, הייתי משאירה את הקליפ כמו שהוא ,רק הייתי מוסיפה קצת "איימה" לקליפ, נגיד רעמים..גשם..
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן בקרע: לא שזכור לי
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: אמ..את הפעם הראשונה ששמעתי אותו ;[[[[..

אני../images/Emo9.gif

מהמיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני): גבוה המשפט המועדף בשיר: I don't know what it's pushin' me higher It's the static from the floor below And then it drops and catches like fire Its a sound I, Its a sound I Its a sound I, Its a sound I know P: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! נטאשה בדינגפילד זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: דניאל בדינגפילד......? : האם השיר דיכאוני? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא יודעת, זה מתאים השם. .. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אני אוהבת אלבומים מגוונים
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? בסדר,לא ארוך ולא קצר האם יש קטעים מיותרים בשיר? אין. איזה צבע מתאים לשיר? צהוב איזה ריח מתאים לשיר? ריח של במבה וביסלי->כיף לשמוע אותו בטיולים..LOL ...אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. אממ, הייתי מוסיפה את דניאל, ספיר ,מיכאל ואותי משתגעים שם... דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא שזכור לי השיר מזכיר אכלתי במבה......חחחחחח בטיול לי-ם...... לי\מה עובר לי בראש: אממ..אכילת ביסלי בטיול......

למעלה