משחקון

Smart S

New member
../images/Emo41.gifמשחקון../images/Emo41.gif

אוקיי אנשושים כדי להחיות פה קצת את הפורום הבה נעשה משחק קטן! הוראות: אני שואלת שאלה שהתשובה שלה אמורה להיות או טוב, או רע כולל הסבר למה הוא טוב, או למה זה רע. לדוגמה: בית ספר זה טוב או רע? ואתם עונים למשל: רע! ומסבירים:בלה,בלה,בלה,בלה.... לא מסובך מדי וחביב אז לפני שנתחיל לא אני המצאתי את המשחק ראיתי אותו באחד מהפורומים..! אז יאללה אני מתחילה...: שוקולד-טוב או רע?

Smart S

New member
טוב ורע

מצד אחד-הדבר הממכר והטעים ביותר בעולם מצד שני-גורם מספר אחת לחורים בשיניים... ועכשיו אתם תמשיכו...

FuSe

New member
טוב ורע

טוב בגלל שכיף בחורף :) ורע בגלל שמתי שלא צריך את הגשם הוא יורד!!

k k1

New member
רע!!!!!

אנשים,מה קורה לכם?! קר והגשם מעצבן!

LadyLuvJess

New member
טוטבבבבבבבבבבב

למרות שאנ'לא יודעת לנגן... אבל זה נראה כיף... חוצמזה איך היו שירים בלי גיטרה ובאס?!?! ועכשיו תורייייייי השאלה הכי הכי מתבקשת בפורום ואנ'לא מבינה איך לא שאלו אותה עדיין (כנראה כי התשובה כ"כ ברורה.. אבל בכל זאת) אמינם... טוב או רע? אבל בשביל הרצינות... תופים טוב או רע?

Smart S

New member
טוב

כי למרות הכול מוזיקת רוק היא פשוט שולטת אחרי אמינם כמובן.... ואמינם זה לא רק טוב זה מדהיםםםםםםםם

FuSe

New member
ממממ...אני לא ממש חושב ככה

תופים? לא מת על זה....אני לא חובב ענק של רוק...אני אוהב גיטרה אבל קלאסית...הכי פחות רעש :) ובקשר לאמינם סתם ראפר בלי ביטים וליריקס!! (אם לא שמתם לב אני ציני בקשר לאמינם! חחח) עכשיו רציני אמינם ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

למעלה