נראה לי שכולם כבר יודעים מה דעתי על השיר הזה... סורי, אבל לא אהבתי כמעט שום דבר מהעשירייה הראשונה. יש לנו טעם דומה בחלק מהשירים, אבל ברוב הכללי - לצערי הרב, לא. אבל עשית פה השקעה מדהימה שאין כמותה, ואני נותנת לך ח"ח רציני. כל הכבוד
בעשירייה הראשונה שלי יש אך ורק קלאסיקות וכנראה את יותר אוהבת את השירים היותר חדשים. אם תסתכלי לעומק, יש לנו טעם דומה למדי בנקודה מסוימת וזה ברוק הכבד ומטאל. ודרך אגב, גם עליי חלק מהקלאסיקות נמאסו מה שמוריד אותן בעקביות בדירוג (ראי Send me an angel או enjoy the silence היום ולפני שנתיים ותראי בהבדל) ופעם היו הרבה יותר קלאסיקות אבל בגלל שיטת הדירוג, התחלופה היא איטית ולכן הרבה מהשירים ששנינו אוהבים נמצאים יחסית למטה, כי הם חדשים יחסית במצעד. דווקא לך בגלל דימיון מסוים בטעם יש אפשרות לעדכן אותו (כמו שכבר עשית עם החדש של Scorpions ועם Iron Maiden ועל כך קבלי ח"ח) ואולי עוד שנה תראי שינויים במצעד לרוחך.
דווקא לא, אני מאוד אוהבת קלאסיקות../images/Emo12.gif
אני אוהבת גם ישנים וגם חדשים, לא משנה מה, העיקר שזה יהיה לי נעים לאוזן ושמיע. הקלאסיקות במקומות הראשונים שלך - משעממות אותי, לדעתי אין בהן משהו מיוחד, אני לא אוהבת את הסגנון הזה.
מוזר לי שרדיוהד לא דומיננטים במצעד שלך (אמרת ש-the wall הוא האלבום המעודף עלייך). שכח מ-creep, יש להם כמה טובים- Lucky the tourist how to disappear completly Subterranean Homesick Alien ארבעה שירים שהיו נכנסים אצלי בטוח לTOP100. ברוק הכבד/מטאל הישן כתבת הרבה לד זפלין ודיפ פרפל, ובמתקדם יותר את גאנז אנד רוזס ומטליקה; מכיר את אליס אין צ'יינז ופרל ג'ם?
(וכן, לרוב מדובר ביצירות, כמו של הפינק פלויד... לא סתם "שירים"), אבל יש כמה בלדות נדירות, ואם אתה בעד סולו - אז תוכל למצוא לא מעטים שם... בכל אופן הפטיש הרציני שלי זה הסמית'ס ומוריסי...
רדיוהד - שמעתי את 0K Computer ו- Kid A וראיתי את ההופעה שלהם. לא התחברתי במיוחד אליהם. אולי צריך להקשיב שוב. פרל ג'ם - שמעתי את Ten. חביב, לא יותר מזה. אליס אין צ'יינז - שמעתי את השם אך לא שמעתי את השירים.