../images/Emo41.gif מצעד הסדרות האישי ../images/Emo41.gif
OK, אז שלום לכולם. אציג את עצמי : אני לירן, פעיל בעיקר בפורום מצעדים, למרות שבימים האחרונים התחלתי להגיב בעוד כמה פורומים...טוב, לא משנה... בעקבות עליית הערוץ גיליתי עוד כמה סדרות נחמדות והתחלתי לראות ואז נחרדתי לגלות ש...יש לי עומס סדרות!!!. ובגלל זה (וגם כדי לעשות לי סדר בראש
) החלטתי לעשות מצעד סדרות או יותר נכון -- רשימת סדרות שאני רואה ולחוות דיעה. זה לא מה אני יותר אוהב אלא כל סדרה בפניי עצמה. מיותר לציין שכולם מוזמנים להצטרף ולספר קצת על שלהם. הסדרות לאו-דווקא מיס סטארס. דוסון קריק אתחיל מ"דוסון קריק" אותה אני אוהב עוד משכבר הימים, ועכשיו כשהחזירו אותה לערוץ 10 היא קמה לתחייה מחדש (כמו שקורה בפורום דוסון). עלייה אין הרבה מה להגיד, גדלתי עלייה בערך והיא סדרה כייפית במיוחד. סמולוויל|סגדש| העונה החדשה התחילה כידוע לפני שבועיים ביס סטארס. אני לא יודע למה, אבל משהו שונה לי בעונה הזאת מהפרק וחצי שראיתי לעומת העונות האחרות. זה לא משנה כ"כ הרבה מכיוון שאני ממש אוהב את הסדרה ומקווה להמשך טוב. נ.ב. לאנה כוסית
בנות גילמור העונה הרביעית הסתיימה לא מכבר והעונה החדשה מתחילה השבוע בשבת בערוץ 10 (17.05). ללא ספק אחת הסדרות החביבות שלי ביותר, שנונה, מצחיקה, כייפית לצפייה, מדברים בה על חיי היום יום מה שמחבר עוד יותר. סדרה משכמה ומעלה. אבודים כשהחלה הסדרה באקסטרה הוט בשנה שעברה נבצר ממני מלצפות בה מכיוון שלא יכלתי להתחבר לערוץ. שמעתי הרבה תשבוחות על הסדרה והתחלתי לראות אותה בערוץ 10 (שלישי, 21.45) ואתם יודעים מה? -- הביקורות המהללות צדקו בכל מילה! סדרה מושקעת, שחקנים מצויינים, אווירה מחשמלת, עלילה מעניינת. כמעט מושלם, המלצה לכולם, עדיין לא מאוחר להצטרף. על טיבעי התחלתי לצפות מהפרק השני בשבוע שעבר ועושה רושם שמדובר בסדרה חמודה בסה"כ. למי שלא יודע (לא תקף לפורום הזה) מדובר בצמד אחים שאמם מתה ואביהם נעלם. עכשיו הם מנסים למצוא רמזים על מקום המצאו ועל הדרך נלחמים בכל מיני יצורים על טיבעיים. מזכיר קצת את מכושפות ורוזוול רק בלי כל הכוחות. אגב - ליהוק השחקנים מעניין במיוחד: ג'נסן אקלס (ג'ייסון מ"סמולוויל") מוכר מהרבה סדרות. ג'ארד פדלקי (דין מ"בנות גילמור") התפרסם בזכות הסדרה ונראה כי שיתוף הפעולה בינהם מעניין. (שנייהם בתמונה המצורפת) משודרת ב"yes stars" ביום שני ב-22.20. פלישה הסדרה המעניינת החדשה ביותר עד כה מבחינתי ביחד עם אבודים. ולמה היא מעניינת? עלילה אפלה, הרבה סימני שאלה, שחקנים טובים (שוב) והעיקר: יש דגש על אלמנטים "אנושיים". לא מדובר רק בחייזרים אלא גם על הפן האנושי של החיים. בקצרה: מדובר על עיירה שסופת הוריקן תוקפת אותה ובעיקבותיה מתחילים לצוץ כל מיני אירועים ושינויים לא מוסברים. ראסל ורון (אדי סיבריאן, "משמרת שלישית") הוא שומר יער שנשויי בשנית לכתבת החדשות מקומית - לארקין גרובס. ורון הוא זה שמנסה לפצח מה קורה בעיירה השלווה שלו פתאום. אישתו הראשונה של ורון היא מריאל אנדרליי הנשואה לשריף העיירה - טום אנדרליי. לורון שני ילדים מנישואיו הראשונים. אם הסתבכתם לא נורא. צפו בפרק אחד ותבינו את כל השרשרת. הסדרה בעלת פוטציאל גדול, ואני מאוד נהנתי בפרק האחרון. נראה מה יהיה בהמשך. עדיין לא מאוחר להצטרף, ומי שמעוניין שיעשה זאת כבר מהפרק הקרוב מכיוון שהסדרה היא בהמשכים וחבל לפספס פרטים מעניינים. הסדרה משודרת ב- "yes stars" בכל יום א' ב- 22:20. נמלטים על הסדרה הזאת המליצו לי אבל עדיין לא יצא לי לראות. כשאצפה אגיב. עד כאן בינתיים. שבוע טוב
OK, אז שלום לכולם. אציג את עצמי : אני לירן, פעיל בעיקר בפורום מצעדים, למרות שבימים האחרונים התחלתי להגיב בעוד כמה פורומים...טוב, לא משנה... בעקבות עליית הערוץ גיליתי עוד כמה סדרות נחמדות והתחלתי לראות ואז נחרדתי לגלות ש...יש לי עומס סדרות!!!. ובגלל זה (וגם כדי לעשות לי סדר בראש