מצטרפים חדשים

aviva243

New member
../images/Emo160.gifשלום ובהצלחה

שלום אני חדשה במקום החדש אני סינגל בארץ אך בקרוב אני אהיה קצת בארה"ב ובקנדה ואז באמת אהיה לבד אז להתראות

Flakor

New member
גם אני רוצה לילל איתכם-קשה לי קשה..

נו מה, סינגל כאן בארץ הקודש שמאותת שמאלה לא מעט.. לארץ האפשרויות הבילתי נורמאליות מה קרה לכם ? סדרו להיות השכן שלכם או משהו.. : ) זרקו איזה לובסטר.. לא צריכים שם איזה סיסטמר תותח ? CHEERS..
..

דרייה

New member
שבוע טוב לכל..

לסינג´לס אי שם..בגילאי ה-35 פלוס אשר מחפש חברה ישראלית לקשר רציני אשמח לשמוע ולהשמיע פרטים.

ליילה

New member
../images/Emo41.gifמצטרפים חדשים../images/Emo41.gif

כדי לא להעמיס על הפורום, אני משרשרת בזאת את הודעות המצטרפים החדשים שלנו, תודה על איחולי ההצלחה, ומקווה לראות אתכם פה איתנו. כל חברי הפורום מוזמנים לקבל את החדשים בקריאות הידד, התפעלות, וברכת ברוכים הבאים

dirrrrrrrrty

New member
שלוום לכולם!

אני גם חדשה בפורום...ישר כשראיתי את הפורום הזה נדלקתי!
טוטב אז...אני עדיין גרה בארץ (כן...כן...) אבל אני כבר מחכה לגיל 18 שאני יעוף מכאן לאנגליה (wooohoo) ;) טוב...אין לי מה לרשום.... c ya! ________________________________________ freedom to rock,freedom to talk,but nothin´s free

e t e r n i t y

New member
../images/Emo13.gif שלום לכולם!

אני חדשה בפורום ואשמח לתת עצות למי שרק רוצה כי אני הייתי סינגל בארה"ב למשך שנה. באוגוסט 2001 טסתי לבד לבד לפרינסטון שבניו ג´רסי. היתה לי ויזה חוקית וטסתי כדי להיות אופר (מטפלת בילדים) אצל משפחה אמריקאית דרך חברת אופריות חוקית. בשבועות הראשונים הייתי לבד רוב הזמן אבל התחלתי להכיר עוד אופריות מהאיזור שלי. הכרתי בנות מכל העולם, בעיקר מאירופה, וגם כמה ישראליות, כולן אופריות. לא הכי הסתדרתי עם המשפחה אז עברתי למשפחה אחרת אחרי חודשיים, מאותו איזור. פרינסטון מפורסמת בגלל האוניברסיטה שלה ויש שם מלא מלא אופריות (כי יש מלא משפחות עשירות). את העבודה בתור אופר לא הכי אהבתי אבל תכלס לא היה לי הרבה מה לעשות, כי טיפלתי בשתי בנות שהולכות לבית-ספר. היה לי
שהמשפחה נתנה לי וחדר משלי ודיי עשיתי מה שאני רוצה, הייתי לוקחת את האוטו ונוסעת לחוף הים שנמצא שעה וחצי מפרינסטון, לפילדלפיה ולעוד מקומות באיזור. יצאתי לבלות כמעט כל יום ובסופי שבוע הייתי נוסעת לניו-יורק עם רכבת (פרינסטון נמצאת שעה מניו-יורק ברכבת). ישראלים כמעט שלא הכרתי וגם לא היו שם הרבה. מאוד מאוד נהנתי במשך השנה ויש לי מלא חוויות. הכרתי אנשים מכל העולם, וגם אמריקאים. אפילו התאהבתי שם בבחור שלומד באוניברסיטה
. ודרך אגב גם היו בחורים שעבדו בתור אופר
אני יכולה לכתוב פה שורות שלמות על כל החוויות שעברתי, אבל נראה לי שמה שכתבתי עד עכשיו מסכם בקצת את השנה שלי.. ואם יש למישהי/ו שאלות אשמח לענות, אם אוכל.

למעלה