מפגש

ThE uVa

New member
אני לא יודעת.../images/Emo60.gif

בלע. אם אני כבר אהיה בתל אביב, אז אני רוצה ללכת לסנטר לפגוש חברה שעובדת שם, אבל אני לא אלך לבד ובכלל. גם יש לי פגישה בדמוקרטי בערב, ואם אני רוצה להיות בבית קודם.. לא יודעת. גם רק אילאיל מכירה אותי מכל הפורום הזה. אעעע. [וגם כלבה של חברה שלי אכלה לי את הסנדלים ועכשיו אין לי מה לנעול.]

ThE uVa

New member
נו נכון,../images/Emo60.gif

אבל אותך אני יכולה לפגוש בהזדמנות אחרת.. סתם אני ארגיש לא קשורה ואע. חשבתי להביא ידיד שלי ולבוא לקצת, אבל לא בא לי שהוא ידע שאני כאן ובלהבלה. פעם אחרת..?

ThE uVa

New member
לאלא,../images/Emo60.gif

אני לא מתכננת להיות בתלאביב. אולי ביום חמישי, אבל.

NoWords

New member
חח איזה קטע

ובדיוק מחר יש לי משמרת. (אני עובדת בעזריאלי) אז אני אראה אתכן מרחוק P:

DIE kvar

New member
אני אבוא

לא שוברים מסורת גם כשהפערי גילאים כבר מוגזמים ובכל זאת אני שתי מטר משם ואני בדיוק מסיימת משמרת, מה לא נבוא? נבוא.

paperdoll16

New member
כנראה שכן..../images/Emo54.gif

אבל רק בסביבות 5, אולי אפילו אחרי. צבא וכאלה :\ מישהי שבטוח הולכת יכולה לשלוח לי במסר (עוד היום) את המספר פלאפון שלה כדיי שאמצא אתכן כשאגיע?

../images/Emo45.gif ו-../images/Emo41.gifבואו לפה!../images/Emo41.gif

אם מישהי צריכה משהו (עזרה במציאת המיקום, הרגעת חששות, דיבור עם ההורים, סתם שתהיה לה מישהי זמינה-) תשלחו לי מסר ואני אשלח לכן חזרה עם המספר שלי. בכ"א, כמו שענבר אמרה- יתקבלו בשמחה כלמיני פעילויות מפגרות ו/או סתם משחקי קופסה. מצלמות, גיטרות וצבעי ידיים גם הולכים. בואו בהמוניכן.

Small talk

New member
אני גרועה במשחקים

וגם לא יודעת לנגן על גיטרה, אבל אני מביאה מצלמה ואחרי זה נעשה שירשור תמונות מפגשפורום גדול
.

yellow cheese

New member
בסוף ../images/Emo31.gif.

אין לי רכבות מב"ש ולב"ש. ואין לי ממש כח להסתובב באוטובוסים.

למעלה