מפגש

scudnick

New member
../images/Emo41.gifמפגש../images/Emo41.gif

דבר ראשון, כמו שכבר כתבתי, אי אפשר לתת רק טווח של ארבעה ימים... עידן בדרך כלל עושה את זה, אבל בגלל שהוא עצלן שמן אז אני אתחיל את זה ושמישהו יספור את הקולות. נתחיל מיום ראשון הבא עד סוף החופש, כלומר בין ה21 ל31, לא כולל ה26 וה27, שהם שישי-שבת ובהם רוב חברי הפורום יתקשו להגיע. סמנו ב
את התאריכים שאתם לא יכולים בהם. המפגש בד"כ בעזריאלי, אבל אפשר גם להצביע למקומות אחרים, כמו הסנטר, אז אם אתם בעד מקום אחר - פרטו.

כמו בדיון למטה, כל תאריך טוב לי, אב

ל עדיף לי או 21, או 22, אבל נראה לי שגם 25 נוח לי, לא אחרי ותעשו בעזריאלי!!!!

TheRedHeaded

New member
במקרה של כאב ראש -קח ציאניד |תרופה|

שלום, אני מאיה ואני מאיה ואני מאיה.

McBlack

New member
ולהיות כה חסרת שליטה על ההורמונים?

זאת באמת אחלה דרך לבטא אהבה. שאלה ששאלתי היום, אולי את תוכלי לענות לי, מניסיונך האישי, וכו'... אם ההתנתקות כבר עוד מעט נגמרת, אז זה ייראה מוזר אם אני אמשיך ללכת עם כתום?

TheRedHeaded

New member
אם תמשיכי ללכת עם כתום אני אצטרך

לרשום שוב את זה כנראה: מאיה את סתומה.

McBlack

New member
ג'ינג'ית, הבנת את השאלה הנ"ל

אם זה נראה לך מוזר להיות עם כתום אחרי ההתנתקות?

TheRedHeaded

New member
זה נראה לי דפוק

ומאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאגניב מידי.

McBlack

New member
למה בסנטר? ../images/Emo4.gif

כדי שאני אתעלף ואפטר?
קיצר, לא נוח, לי לפחות, בעיקר בגלל ענייני תחבורה.

smady by

New member
מה הבעיה?

או- מהתחנה המרכזית אוטובוס, או ע"י רכבת לעזריאלי, ומשם באוטובוס (63 של דן) לסנטר...

למעלה