לא זה לא חור... זה מקום מקסים יש שם את היין הכי טוב שטעמתי בחיי @_@
M Mrs Bloom New member 6/2/05 #17 ../images/Emo153.gif|חמוס| חחח :] אבל זו בעיה אותה בעיה הייתה לי בהופעה של יוני בלוך בבארבי. לא היה לי עם מי ללכת ואמרתי להורים שלי שאני אפגוש שם אנשים מהפורום ולא הירשו לי
../images/Emo153.gif|חמוס| חחח :] אבל זו בעיה אותה בעיה הייתה לי בהופעה של יוני בלוך בבארבי. לא היה לי עם מי ללכת ואמרתי להורים שלי שאני אפגוש שם אנשים מהפורום ולא הירשו לי
N nofar של הצאט New member 6/2/05 #18 חחחח רק יין.. יין אולי זה הדבר היחיד הטוב שיש במקום כזה.. זה מקום של רבנים.. ודתיים...שונאתתתתתת את זההה אם את/ה רוצה להחליף איתי אני ישמח
חחחח רק יין.. יין אולי זה הדבר היחיד הטוב שיש במקום כזה.. זה מקום של רבנים.. ודתיים...שונאתתתתתת את זההה אם את/ה רוצה להחליף איתי אני ישמח
M MikeY fReAk New member 7/2/05 #24 חהחה../images/Emo79.gif אז אני אהיה בת 14 וחודש בדיוק[: אבל..אני בטוח לא שם. וכנראה שלעולם לא תראו אותי
חהחה../images/Emo79.gif אז אני אהיה בת 14 וחודש בדיוק[: אבל..אני בטוח לא שם. וכנראה שלעולם לא תראו אותי
ש שימשון הגיבורה New member 11/2/05 #25 ../images/Emo45.gif יש יומולדת לשירנצ'יק ולא ראיתי אותה אולי מליון שנה! ולא הייתי בהופעה גם אולי מליון שנה ממש מקווה להיום שם אם יהיה לי עם מי ואיך! אבל המדפסת לא עובדת!
../images/Emo45.gif יש יומולדת לשירנצ'יק ולא ראיתי אותה אולי מליון שנה! ולא הייתי בהופעה גם אולי מליון שנה ממש מקווה להיום שם אם יהיה לי עם מי ואיך! אבל המדפסת לא עובדת!
J J a M i T i New member 13/2/05 #26 ../images/Emo42.gifהוממ, דייב דאלינג, מה הסיכוי שתיתן לי הסעה? ><
D daveScorpions New member 16/2/05 #28 אם אני בא עם אוטו אני נוסע אחרי זה לחבר אין לי בעיה לקחת אותך אבל להחזיר אותך יהיה בעייתי הייתי אומר