מפגש

Sweet Misery

New member
../images/Emo4.gif

אניווי... אנחנו מחפשים תאריכים שכולם פנויים בהם... אני אישית נגד מפגש באוגוסט. מעניין למה.

שמריתוש..

לא הבנתי מה לא הוגן לאנשים אחרים..? תשמעי עובדה שיש פה אנשים שאולי רק איזה כמה שבועות או חודש פה, כאילו חדשים שאת כן רוצה שהם יבואו ואני הרבה זמן בפורום הזה, נכון לא ברצף ואני לא כותבת פה כל הזמן מה לעשות שאני לא כל היום במחשב אבל עובדה שאני מכירה את הבנות פה ואת הפורום הרבה זמן וזה לא פייר שתכתבי לי שזה לא הגיוני שאני אבוא למפגשים כי אני לא חייבת לכתוב פה כל דקה ולהגיב לכל שירשור כדי להיות חברת פורום.. אז זו תגובתי.. אם את לא מסכימה עם זה זכותך אבל אני חושבת שזה לא בסדר שאת מחליטה לי שאני אכתוב פה כל הזמן ואם אני לא כותבת אז אוסרים עליי לבוא למפגשיפורום באג..

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo45.gif

נראה לי שכן, אני מקווה.
זאת אומרת, כשאימא ואבא יקומו אני אשאל אותם מתי אנחנו טסים, ואני אחזיק אצבעות חזק חזק שזה לא יצא על התאריך הזה. אקיצר- אני אאשר או לא אאשר את ה... אישור, עד הערב.

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

*מאשרת את האישור* אימא אמרה שכנראה נטוס בתחילת אוגוסט.

frikin shin

New member
לא יודעת....

אני לא חושבת שאני יבוא... אני לא ממש מכירה אותכם פה...

The Pink Dragon

New member
כמה מפגשי פורום היו לכם עד עכשיו?

אצלנו (פורומכושפות) יש הרבה מפגשים. אפילו את יום ההולדת של ניצן חגגנו במפגש. אפשר לומר, שיש לנו מפגש אחד בכל חודש וחצי בממוצע. איך זה עובד בפורום הזה?

היה לנו רק אחד

אבל תראי, פורום מכושפות חי גם יותר זמן מבנות גילמור. אז כולם מכירים את כולם- יותר.

The Pink Dragon

New member
מתי נולד הפורום הזה?

מכושפות נולד באפריל שנה שעברה... בכולופן, זה נכון, אבל עדיין... מפגש אחד - זה כלום! אני ממנה את עצמי לשרת המפגשים! אני אדאג להפגיש אותנו יותר.. אתם תראו!

PURPLE CHICKEN

New member
סיים ת'ינג.

גם פורום באג נולד באפריל שנה שעברה.
האמת שהיו שני מפגשי פורום שמרית, פשוט הראשון היה מצומצם במיוחד, אפילו אופיר ושמרית לא היו. אגב, רק את השניים האלה היה מאוד מאוד מאוד קשה לארגן.

באגי בוי נולד ב-4.4, שנה שעברה.

והיו לנו שני מפגשי פורום, דרכאגב חוצמזה שנפגשנו די הרבה בלי שום קשר. הכל פסדר.

Sweet Misery

New member
../images/Emo45.gif

יש פה חברה מגובשיות.
היו הרבה מפגשונים של חברות פורום בלי קשר לפורום. הייתי בשני מפגשי פורום מכושפות. היה נחמד, אבל... אין מה להשוות.

The Pink Dragon

New member
את ההדר של פורומכושפות???

מותר לפרסם תמונה שלך? (יש לי.... [ אני ראיתי אותך! ואת לא ראיתי אותי! נה נה נה נה נה!] עזבי...) לא יודעת בקשר לזה... אני... מאד אוהבת את הקהילה של פורומכושפות בלשון המעטה.. אני נפגשת עם הרבה מהם גם בלי מפגשים מאורגנים ומדברת בטלפון עם לפחות 3 מהם בכל יום.... יש שם גם כמה... וול... כאלה שלא הייתי נוגעת בהם גם עם קלשון 90 מ', אבל...

Sweet Misery

New member
לול!!!!!!

אני וואחד מיתוס שם, לא?
חופשי. רוב האנשים פה כבר ראו אותי.
יש שם אנשים מקסימים. יערה מותק, דניאל מקסימה, עוד כאלו שאני לא זוכרת.
על ניצן ותום אני חולה, הם מקסיממושים.
אמן למשפט האחרון שלך.

The Pink Dragon

New member
אזזזזזז.... תמונה?

הדר||?
ניצני חברה טובה טובה שלי! חוזרת ביום רביעי מקורס מד"צים! ותומי...
הוא כזה הוביט קטן וחמוד!! והוא מסכים איתי! הם באמת ממש מאמים!

למעלה