מפגש

Fall Out Liel

New member
../images/Emo41.gifמפגש../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

מיני מפגש, לא רשמי ייערך ב: תאריך: 25.6.2007 שעה:10:00 מיקום: קניון עזריאלי. היכן? איפה שהקולנוע בקומה השנייה. מה עושים? מחכים שעה עד שכולם יגיעו [11:00], ואז הולכים/נוסעים לים. מה להביא? סדין/שמיכה כדי לשים על החול, חטיפים,בגד ים,מגבת,שתייה,כסף,המוווווווון מצברוח טוב! שעת סיום: לא ידוע, כל אחד יילך מתי שהוא יכול, אך בטח נסיים בסביבות אחה"צ-ערב. מי שרוצה כבר להביא את התמונות, המכתבים והכסף, שיביא. פרוייקט האלבום אני מכינה אלבום תמונות ומכתבים שיישלח לפוב. אתם צריכים להביא: שתי תמונות מקסימום שלכם, מכתב באנגלית, וחמישה שקלים כדי לשלוח להם. מי שלא יביא את אחד מהדברים הבאים לא ישתתף באלבום! אז תמנעו מבוכה ותביאו את הדברים הנ"ל. שבוע טוב לכולם!
-עוד 15 יום מפגש-

shaharyy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...את לא תהייי?? אז זה לא שווה!!! אבל אני אבוא!! אבל לא חייבים להביא למפגש הזה את כל הדברים שאמרת לאלבום נאכון???
!! שמת פה תמונות מדהימות!!

Fall Out Liel

New member
.........../images/Emo168.gif

1. יכול להיות מאוד שאני באה. 2. לא חייבים אבל רצוי מאוד, מי שמביא אחרון יהיה אחרון [בעמודים הכוונה]. 3. ממש לא! רק רציתי שיראו את הפוני ובטעות שמתי תמונה אחרת וזה לא נראה טוב ואני עצובה
. ומה שעוד יותר יכניס אותי לדיכאון זה ההתכוננות שאני הולכת לעשות עכשיו לאיכסטוריה

AdiA12

New member
עדיין לא בטוח.. ../images/Emo209.gif

והיום גם גיליתי שיש בת מצווה באותו יום, אבל אני לא אוהבת את זה, כי אני לא רוקדת ועכשיו כבר באמת נותרתי ללא חברים

shaharyy

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gifזה חשוווב!

אנשים תענו על זה !!1 זה מארוד חשוב לנו לדעת מי בא ומי לא!!!!!

falloutgirl XD

New member
../images/Emo45.gif +../images/Emo214.gif

רוב הסיכויים שאני באה ושאני באה עם ידידה וידיד שלי

Fall Out Liel

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo168.gif

לא בטוח, ואם כן..אני עדיין מתלבטת אם להביא את הכלבה שלי..

Fall Out Liel

New member
כנסו כל הבאים למפגש!../images/Emo168.gif

מי רוצה שכל אחד יביא את חברים שלו [שלא מכירים את פוב] למפגש ואז שיווצר מצב שיהיו 1405564 ילדים שיותר מחצי מהם לא מכיר את פוב בכלל. ואז נתחלק כולם לכמה קבוצות וכל אחד יילך עם חברים שלו ואז לא יהיה מפגש.. מה דעתכם?

falloutgirl XD

New member
../images/Emo214.gif

אממ נראה שמי שאמר שהוא מביא את ידידים שלו התכוון לידידים שאוהבים את פוב.. אחרת הם לא יהיו קשורים. וכשאני אמרתי שיכול להיות שאני מביאה את ידיד שלי ואת ידידה שלי התכוונתי לידידים שלי שאוהבים גם את פוב

היא לא היתכוונה אלייך../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

ואין בעיה שתביאו את חברים שלכם אבל שיכירו את פו''ב ושהם שומעים אותם וכ'ו.. ככה יכול להיות שהפורום יגדל ויגדל אבל ילדים שלא שומעים את פו''ב לא צריכים לבוא סתם כאילו זה סתם מיותר להיות גדוד.. שכל אחד יביא חבר טוב [רצוי שיהיה חובב פו''ב] ... טוב שיהיה לכולנו מפגש מהנה עוד 13 ימים ...

Fall Out Liel

New member
עוד מישהו?../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

זה נורא יעזור אם תכתבו אם אתם באים או לא...
[הסמיילי סתם להקפצה]

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif לאא נורא!@! נסלח לך!!!

חחח גמני לא שוחה!! אני באה רק בשביל השמש והאנשים היאפים של הפורום הזה!!

לייינוש

New member
אני לא יכולה לבוא!!../images/Emo119.gif

ואני ממש רוצה לעזאזל למה דווקא בתאריך הזה אני יכולה כול הימים שאחרי!!

למעלה