מפגש

../images/Emo41.gifמפגש../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

עוד 20 ימים המפגש שלנו. כרגיל: עזריאלי, איפה שהקולנוע, מה-11:30 עד 12:00 נחכה שם. אח"כ יורדים לקומה הכי תחתונה [4-] ושם נצלם כמה תמונות,נסביר כמה דברים, נאסוף את כל הפריטים לאלבום ונחכה עוד חצי שעה למי שיאחר. משם כנראה נמשיך לדיזינגוף. יש לי הצעה- נלך לים. לא להיכנס למים או משהו רק להצטלם, זה יהיה ממש יפה לצלם את כולם כשברקע הים היפה [חחח]. מה דעתכם? מי בא?
או
. הקטע עם הים
או

Fall Out Liel

New member
כינוי קודם@!#@$ וכנסו../images/Emo206.gif ../images/Emo168.gif

בנוגע לסיכות. בסוף מתברר שמי שיכל לעשות את זה לא יכול בסוף ואני לא יודעת איפה עוד אני יכולה לעשות סיכות אז אם מישהי מכירה מקום שעושים שם סיכות שתדבר איתי בבקשה. אם לא אז אין סיכות במפגש..

MomijiSan

New member
הממ../images/Emo215.gif

יש מצב שאני יכולה להשיג סיכות חלקות לבנות ולכתוב עליהן FOB אומשו בסגנון

chen010189

New member
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif-הסבר..+שאלה למארגנים של האלבום

אני תלויה בצבא אני כבר שבוע עובדת על הוצאת יום חופש בתאריך הזה. אני רוצה לנסות ביום ראשון להעביר את התור שלי לרופא עור שיש לי ב11.12 ל6.12 ואז אני לא אספיק לחזור במילא לבסיס. אם לא, אני אנסה לקבוע את התור לעוד רופא שאני צריכה לתאריך הזה. אני רוצה שתבינו שאני ממש עושה מאמצים כדי לפנות לי את היום הזה אבל לצערי הרב זה לא תלוי בי ואני עדיין אשמח אם תתנו לי(מי שמארגן) להעביר את המכתב, הכסף והתמונה שפיתחתי במיוחד לאלבום דרך מישהו שגר קרוב אליי ובא למפגש...כי ממש חשוב לי להשתתף ולהיות במפגש הזה ואני באמת מתאמצת!

Pete I Love You

New member
../images/Emo45.gif ו-../images/Emo128.gif

ברור שאני באה! ובקשר לים... אני ונועה [Forever Noa, היא גם בפורום] באות בטוח למפגש אבל לא בטוח שנבוא איתכן לים כי אנחנו באות מרחוק ואנחנו רוצות לנצל קצת זמן להסתובב שם... יש מצב שנבוא איתכן לים אבל לא בטוח כי אנחנו לא יודעת כמה זמן יהיה לנו.... אז נראה שנהיה שם
אני מתה לפגוש את כולן! ובקשר לים אם לא יצא לנו לבוא איתכן לשם אני מצטערת אבל אני יביא את כל הכסף והכל לאלבום!!! אני יעשה הכל בשביל שהם יבואו! וגם אני יכולה להביא מצלמה?

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

תקשיבו אני יחסית חדשה ולא הבנתי כ"כ תקטע עם האלבום מה צריך להביא? מוזמנים להסביר לי D: חוצמזה אני אשמח לבוא ^^

ליאל אחראית על האלבום ^^

לאלבום צריך מכתב באנגלית עד 2 עמודים [נראה לי
] שמיועד ל-FOB. את צריכה להביא גם תמונה ו-15 ש"ח לפחות. ליאל לוקחת את כל המכתבים והופכת אותם לאלבום ונותנת אותו לאחת מהליקון שתשלח אותו ל-FOB. והכסף שאת מביאה מיועד לדמי משלוח. אם שכחתי משהו או לא הבנת תבקשי מליאל שתסביר לך

chen010189

New member
2 עמודים חח למה זה נשמע לי מפוצץ?

לאנשים שאוהבים אותם כבר הרבה זמן באמת יהיה הרבה מה להגיד אבל עדיין לא נראה לי שיצליחו לעבור דף אחד ואם כן, אני הייתי רוצה לקרוא את זה

למעלה