מפגש

Fall Out Liel

New member
../images/Emo41.gifמפגש../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

בטעות מחקתי את כל מה שכתבתי!!!!!!!!!!!!!!! וזה היה הרבה
. אז עכשיו מחדש ובקיצור כי אין לי כוח ואני לא זוכרת
אנחנו נתכנן ונקבע מעכשיו תאריך כדי שאף אחד לא יתכנן תוכניות לאותו תאריך. עד סופ"ש הבא אנחנו נקבע תאריך! כולם חייבים לבוא למפגש הזה! אנחנו חייבים הרבה אנשים ואנחנו לפחות 50 אנשים פה! תתאמצו ותבואו למפגש הזה, זה חשוב!!! יום אחד לבוא לת"א ולעזור. זה למען הבאת פו"ב לארץ!! תביאו לי את הדברים במפגש [כל מי שלא הביא] ויש כאלה שלא הביאו לי כסף. בסה"כ ביקשתי חמישה שקלים מינימום ולא הביאו לי את זה. עם הכסף הזה אני קונה דברים לאלבום. מי שלא מביא לא משתתף. מצטערת שאני צריכה לכתוב את זה ככה..
. עלה לי רעיון- נכין חולצות. זה הזמן שלכם! כל האמנותיים והיצירתיים למיניהם וגם אוהבי הפוטושופ הדגולים. להכין לוגו של פו"ב שיופיע על החולצה. נערוך תחרות לוגואים וחברי הפורום ייבחרו לוגו. הלוגו המנצח יופיע על החולצות שיימכרו לכל מי שרוצה. המנצח בתחרות ייזכה בחולצה חינם. בנוסף, אני רוצה להכין סיכות ועוד כל מיני אקססוריז. פרטים בהמשך. זה יפורסם באתר שלי ובעוד המון אתרים. יש מישהו שלא אהב את הרעיון? אני אשרשר לפה תאריכים,
מתחת לתאריך שטוב לכם. בלי שום
, רק כחול! נ.ב: פיתחתי את התמונות מהמפגשים! איזה תמונות יפות!
והיו שם הרבה אנשים [20 ><]. שמי שזוכר אספנו אותם מכל רחבי דיזינגוף סנטר, חלקם לא יודעים מי אלה פו"ב אבל צילמנו בכל זאת, אז שששששש. אל תגלו ללהקה
Bring FALL OUT BOY To Israel!!!

fall out girll

New member
../images/Emo45.gif אני יכולה בכל התאריכים..!

אני גיע בתאריך שיקבע! לא אכפת לי!

chen010189

New member
יש לי כמה דברים להגיד

1. אני מוכנה לעזור עם הפוטושופ!! אפילו שילמו לי על איזה עיצוב לספר זכרונות חודש שעבר 2. בקשר ל5 שקלים.. המערכת מסרים שלך לא אוהבת אותי אז נעשה את זה..את יכולה להסביר לי מזה? להכניס אותי קצת לעניינים? כי: 3.בדצמבר אני כבר אהיה בסדיר ואין מצב שאני מפספסת את המפגש הזה רק פליז אם מישהו יכול להכניס אותי קצת לעניינים אני באמת אחת כזו שלא מדברת באוויר ועושה! ואני באמת מוכנה לעזור בהכל, אם זה ההגעה למפגש או החולצות או כל דבר אחר.. 4.בקשר לתאריך אני לא יכולה לסמן בגלל הצבא וזה רחוק ואני אפילו לא יכולה לשער תאריך..אבל סופ"ש הבא אני אהיה פה ואת התאריך שייבחר אני ארשום לעצמי פשוט.

Fall Out Liel

New member
../images/Emo168.gif

1. את מוזמנת לעצב
. 2. לא מסרתי לך מסר חיחי
לא יצא לי. האלבום הוא אלבום תמונות ומכתבים מאיתנו המעריצים פה בישראל אל הלהקה. שיידעו שאנחנו פה ושאנחנו אוהבים אותם ורוצים שהם יבואו! ובגלל זה יש את המפגשים. לקחת מאנשים כסף [לאלבום],תמונות ומכתב, וגם לצלם תמונות של כולם. הבנת? חח ותבואי!!!!!!! את חייבת לבוא!!!!!!! כולם חייבים לבוא!!!!!!!!!! חח

chen010189

New member
אין בעיה, אני אבוא ובקשר לאלבום

ממש אהבתי את הרעיון ואני שמחה שעוד לא סיימתם איתו האמת...חשבתי אפילו שכבר שלחתם כי שבוע שעבר שאלתי ויום אחרי כבר הייתי בצבא ולא הספקתי להבין מה מי מו ועכשיו כשאני שומעת מזה אני ממש רוצה לקחת חלק ואפילו לעזור אם תצטרכי. אני ממש אוהבת את כל הדברים האלה.. נגיד כשסינרגיה השיקו אלבום חדש אירגנתי לבד מכל הפורום ערכה שכללה בקבוק יין וקופסת שוקולד יקרים (היין עלה בסביבות ה100 והשוקולד 150) וברכה. כמה שהיה קשה לא הרמתי ידיים כבר שאני באמת אוהבת את כל הדברים האלה :) קיצר חפרתי אבל אם תרצי עזרה, יש לך פה מישהי שתתלהב לעזור

falloutgirl XD

New member
מאיזה תאריך עד איזה תאריך חופש חנוכה? ../images/Emo122.gif

אני צריכה לדעת מתי כי אני כל חנוכה במלון
וליאל.. יש בעיה במה שכתבת. מי יממן את כל החולצות האלה?

Fall Out Liel

New member
התאריכים שכתבתי הם החופש../images/Emo168.gif

ה-8 זה החג עצמו והשאר זה החופש. וכמו שכתבתי [או שלא?] שנארגן הזמנה וכולם יביאו לי כסף ואני אביא להם את החולצות במפגש הבא שייערך. החולצות [ממש ממש ממש לא בטוח!] יעלו בין 30-50. מידע על זה בהמשך
!

ליאל אפשר ללכת לזה בקינג ג'ורג' ../images/Emo108.gif

הוא אמר שהוא יעשה לנו מחיר טוב אם ניקח הרבה ...

Yarden X D

New member
חברה שלי קנתה חולצות 6-במאה..!!

נראה לי בבוגרשוב או משהו כזה.. אבל אם יש מחיר יותר טוב אז.. יותר טוב..

למעלה