מפגש

Alaithlos

New member
../images/Emo41.gifמפגש../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אז ככה; אני אישית, כבר ממש מתה לפגוש את כולן, וחשבתי "עוד מעט יוצא טרויה, ואחרי זה להרבה יתחילו הבגרויות וזה ממש זמן טוב למפגש!" אינ מציעה מפגש-סרט לסרט "טרויה" בכיכובו של אורלנדו. אני לא אומרת לבכורה, כי יהיה ממש מפוצץ וכאלה, אני אומרת איזה שבוע-שבועיים אחרי היציאה של הסרט, שזה יהיה בעוד איזה שלושה שבועות המפגש. עדיין בלי תאריך, מי חושבת, שבאופן עקרוני היא תוכל להגיע למפגש-סרט באיזור המרכז (ת"א, רעננה, כפר סבא, רצליה וכו') במקום שיש לידו רכבות ואוטובוסים

Michal Bloom

New member
../images/Emo45.gif, כולנו אומרות כן!!!!

אני בזמן האחרון לא מוותרת על הכוונות שלי אפילו שההורים לא כ"כ מסכימים איתי, אני מוצאת דרך או אנשים שיסיעו אותי!, אולי נלך לת"א, או סינמה סיטי?......

Michal Bloom

New member
אנ'לא אומרת שבטוח אני באה...../images/Emo11.gif

אבל אני אשתדל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אולי אי אסע באוטובוס......עד אז.... אז רגע, לא ללכת לבכורה של טרויה כדי שנלך ביחד?

נטלי007

New member
עם יהיה איזה מבוגר... אז אני לא..

חושבת שזו תהיה בעיהבל אפשר מקום קצת יותר קרוב לירושלים? עם יש אז זה יהיה הכי טוב... אני מציעה שכל אחת תכתוב איפה היא גרה ואז נראה באיזה מקום יש יותר ילדות ואז נחליט... עם אתן רוצות אני יכולה להיות אחראית על זה...

ThisIsJustME

New member
בעעע ../images/Emo4.gif

אני 100% לא אוכל להגיע. 1) המתכונת הראשונה שלי בעוד 16 יום.... 2) רחוק...רחוק..רחוק... אני גרה בצפון 3) אני בספק אם ההורים שלי ירשו לי לנסוע [אבל זה הסיבה האחרונה שתמנע ממני לנסוע...תמיד אפשר לשכנע אותם
] אבל באמת...אני לא יכולה
אני כבר עכשיו מוצפת בעבודות וכו'...ואני בטוחה שאני לא אוכל להגיע.

TrinMyQueen

New member
כנ"ל... אני דרומית...../images/Emo6.gif ../images/Emo168.gif

אני גרה בדרום ולא נראה לי שיש מצב שאני באה... וגם ההורים וכל זה.. יו נוו...

Michal Bloom

New member
../images/Emo65.gifלפי דעתי../images/Emo26.gif

בחופש הגדול זה הכי מתאים!!!! לא?, כי אין בגרויות או מתכונות....

../images/Emo45.gif../images/Emo166.gif

המתכונת הראשונה שלי עוד שבוע וחצי. ואחר כך זה פשוט לא נגמר
וגם אני גרה בצפון (הרחוק
)

../images/Emo31.gif

לצערי הרב אני לא יוכל כי יש לי הרבה הרבה אבל הרבה (!) מבחנים ועבודות ואין לי ממש זמן אז.... אולי בחופש הגדול כמו שהציעה מיכל אם אני לא טועה......

תצ1

New member
אבל שירה!!!!!!!!

גם אני גרה בצפון!!!!! ניקח רכבת ביחד!!!! אבל בנות.... גג עד לתל אביב, זה המרכז יותר מזה זה כבר ממש רחוק
ושירה... אם את לא באה... בואי רק נגיד שאני יודעת איפה את גרה
טוב.... ת'אמת אין לי מושג איפה את גרה!!!! אבל... אני יכולה לברר. ואז... בכלל לא יהיה טוב
מתה עלייך

ThisIsJustME

New member
חחחח ניצן מותק בואי נגיד ככה...

אם זה על זמן לימודים אז 100% שאני לא באה פשוט אין לי זמן
ואם זה בחופש הגדול אז אני צריכה לראות מתי כי אני עובדת....
קיצר בעיות בעיות בעיות

תצ1

New member
אה, בסדר,

באמת.. אין בעיה!! אנחנו לא נפגעות בכלל שאת מעדיפה את העבודה על פנינו. בכלל בכלל לא באמת!

ThisIsJustME

New member
ניצצצצצצצצצצן איך את יכולה להגיד

דבר כזההההההההה
מן הסתם שאני מעדיפה אותכן על פני עבודה... אבל עבודה=כסף, וכסף=נסיעה לפולין בכיתה י"ב...

שיררררהה!! וניצןןן!!

גם אני גרה בצפון
אז אם זה יצא תאריך טוב מבחינתך שירה, אני ממש אשמח אם נגיד נוכל להיפגש כולם בתחנת רכבת (למשל) בחיפה או משהו כזה... כי אני בליייייי בעיות יכולה להגיע לתחנת רכבת בחיפה (אני מקווה
) אבל אני רוצה לסוע עדיין עם מישהי שם..
תכתבו איפה אתם גרות ואיפה בערך זה בצפון?

תצ1

New member
יסמינוש!!!! ../images/Emo24.gif

כפי שבוודאי כבר הבחנת.... שירה כנראה לא תבוא! (אהם אהם) אני ממש ממש רוצה לבוא, לכן אני אשתדל לחסוך את הכסף הדרוש!!!! ונוכל לסוע ביחד! זה יהיה מצויין!!!!! אבל אני עולה כבר בתחנת רכבת של נהריה.

תצ1

New member
טוב טוב טוב

נעבור למסרים!!!!! מצטערות שנשמנו
(סליחה, פשט את ההודעה הקודמת כתבתי לפני שראיתי את ההודעה הזאת
)

שירה תהיה כאן איתנו..

אני בטוחה..
ובקשר לתחנת רכבת של נהריה, זה לפני או אחרי חיפה? כי אם לפני, אז אפשר שתרדי בתחנה של חיפה/לב המפרץ, כשתהיי אמורה להיות שם בשעה מסויימת, תחכי לי (איך לזהות אחת את השנייה כמובן נתאם..
) ואז נמשיך את הנסיעה ביחד. אם זה אחרי זה כבר סיפור אחר..

תצ1

New member
חחחחחחחח ../images/Emo45.gif אני איתך!!!!!

שירה תבוא איתנו, בין אם היא תרצה ובין אם לא!!!! (וכרנאה שהיא לא
) ובקשר לרכבת.... אני אעלה בנהריה (שזה לפני חיפה, זו התחנה הראשונה) ואת תעלי פשוט לרכבת שאני אהיה עלייה שתעצור בתחנה של חיפה!
ועכשיו יש לי סיפורון קטן: היום היה לי שיעור מתמטיקה. אז אני כך עם כל התסכול שך אחרי היעור וזה... ואני פותחת את הקלסר שלי כדי להכניס את החומר, ושם מה אני רואה? תמונה של היפיוף שלנו (אולנדו בלום למי שלא הבינה
), אתן לא יודעות איך זה שפר את המצב רוח זה היה כל כך כיף!!!! לכן.. אני כותבת כאן וממליצה לכולכן לעשות את זה!!! זה כל כך כיף!!!!! אוהבת אתכן

למעלה