מפגש

פאמקי

New member
מענה לשאלותייך...

המפגש פתוח למי שמוכרת בניק קבוע בתפוז, הראתה מעט נוכחות כאן וביקשה להשתתף (אם את צריכה הסבר להגיון שעומד מאחורי הדברים- הוא קיים. רק תבקשי). אה, וכמובן שעברה את הסינון של ה'פילטרית' שלנו
. במפגשים אנו משתדלות לעשות הכרות מובנית ופעילות קצרה שבהמשך עשויה להתרחב, ע"פ הביקוש וההענות. ישנם משחקי חברה, אוכל, והכרות אישית יותר. נשים, שכחתי משהו?

זואישל מירית

אני מוחה על הציניות שלך !!! להזכירך ישנן כמה נשים שהן לא בסקאלה ועדיין...הן חלק בלתי נפרד מאיתנו

פאמקי

New member
../images/Emo41.gif מפגש../images/Emo30.gif../images/Emo30.gif

נשלח מסר בנוגע למפגש.
מי שלא קיבלה ומעוניינת להשתתף- שרשרי לכאן או שלחי אלי מסר.

או לה לה...

פיצי, זה לא היה מובהק כל כך... סה"כ זה אמור להגיד משהו על הגילאים של מרביתנו. לא אמרתי שלא תהיה כניסה אם היא בת 29 ו364 ימים. ידוע שיש כאלה שצעירות מאוד, ולא עונות לתגינג של 30+, ועדיין יש להן מקום בחברתנו, רק אולי מדובר בצעירה קטינה שעדיין לא בת 18??? נקודה למחשבה. ואם יש לך מה להגיד לי, אני רב הזמן בבית עם הקטן שלך, יושבת לצידך בסלון, אז אם את לא כאן, תתקשרי אליי ברור??!!

פאמקי

New member
לא, מירית.

את ההדרכה נבחן למפגש הבא. כשההצעה הגיעה, זה היה אחרי שהמפגש הזה היה מתוכנן.

הכי כיף גישה לניק לא שלך....

ואז אני יכולה להתחזות... מה את חושבת שבארבע לפנות בוקר אני מסתכלת אם זה הניק שלי או שלך?????? חוצפנית, לא מתעוררת בלילות. סיוטים כבר יש לי מזה.

טורטיתת

New member
מפגש ../images/Emo12.gif

מתי.. מה... מו... למה אין מידע משהו... למה ככה ?
שבוע טוב

מיטל225

New member
היא עשויה לא רק לבוא...

היא עוד תפתיע ותחבק אותנו.... אוי לא
פאמקי, אל תגלי לה.. לא רוצה להסתכן שהיא תחבק אותי

טורטיתת

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif

אני מארגנות
..... סליחה אם וכאשר תחליטו כן להזמין אותי .. אוהבת לבוא שהכל מוכן וממוזג מראש. סומכת על המארגנות מהמפגש הראשון

למעלה