מפגש צ'אט

BabyBoy1

New member
../images/Emo41.gif מפגש צ'אט../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

הצ'אט יהיה משותף לפורום שלנו, לפורום בנים בלבד ולפורום גאווה צעירה. הצ'אט יערך ביום שלישי בשעה 9 בערב, בחדר בנים בלבד. (לגבי אלו שלא יודעים איך להיכנס לצ'אט, פשוט תיכנסו לפורום בנים בלבד, ותלחצו על הכפתור ChatTV שכתוב למעלה). הצ'אט יהיה הזדמנות מעולה לכולנו להכיר אחד את השני, וגם להכיר משתתפים בפורומי גאווה אחרים, אני מקווה שכולם יוכלו להשתתף
בואו בהמוניכם

FaithNoMore

New member
BABY BOY יקר

איך אתה מצפה לעודד השתתפות של בחורות בפורום אם את מדגיש כל כך את "בנים בלבד" (כן, ראיתי גם את פורום גאווה צעירה, אבל בנים בלבד הרבה יותר מודגש), אולי תתן קישור גם ל"גאווה צעירה" או תנסה לשתף פעולה עם "לסביות-גאווה נשית"?

BabyBoy1

New member
Faith no More היקרה

הסיבה שנתתי קישור לבנים בלבד, היא שהצ'אט נערך בבנים בלבד, אז הבאתי קישור כדי שיהיה נוח לכולם להיכנס. והסיבה שאני משתף פעולה עם ב"ב וגאוו"צ היא מכיוון שאני מכיר ומדבר באופן אישי עם המנהלים של הפורומים הנ"ל. אין לי בעיה לשתף גם את פורום לסביות וגאווה נשית במפגש הצ'אט. אני לא מבין אבל למה את מודאגת, במפגש הצ'אט הקודם היו המון בנות. את מוזמנת להיכנס מחר ולהיווכח בעצמך. בכל אופן, אני מצטער עם נתתי הרגשה שהצ'אט הוא רק לבנים, וודאי שלא התכוונתי לכך. אז אני מדגיש עכשיו, ומבקש מכל בנות הפורום להיכנס מחר לצ'אט
. אני מקווה שאני אראה את כולם (בנים ובנות כאחד) בצ'אט מחר

FaithNoMore

New member
../images/Emo140.gif

אתה בסדר, אתה
סליחה אם נשמעתי תוקפנית או משהו...

למעלה