מפגש פורום!

../images/Emo41.gif מפגש פורום!

לאחר שיחה עם המנהל שלכם (
) (לתשומת ליבם של הטוענים שהם לא בפורום...), אני פותחת את שרשור המפגש, נא להגיב, תודה. אני משרשרת להודעה זו תאריכים בחול המועד סוכות (אם שכחתי תאריך מסויים, שרשרו גם אותו), שרשרו לכל תאריך שמתאים לכם
. המפגש יתקיים, ככל הנראה, בעזריאלי. לתשומת ליבכם, בתאריכים ה-14 עד ה-16לאוקטובר מתקיים האייקון, מי שמתאים לו שהמפגש יתקיים שם, יציין זאת. זהו, אני חושבת, שתפו פעולה בבקשה...

אני רוצה לבוא

הקטע הוא שאני לא יכולה להבטיח מראש תאריך שאני אוכל להגיע. אני אראה את התאריך שתקבעו, ובהתאם אליו אני הודיע אם אני באה או לא..... וטוב שזה בעזריאלי, כי הכי נוח לי להגיע לשם....

Darewolf

New member
המממ

לי נוח באייקון או בימי שישי:) בשאר זה סתם טרחה להגיע לת"א.

זו כל ההיענות? מה נסגר?../images/Emo4.gif

לי נוח בכל אחד מהימים האלה
רק תגיעו! ושיהיה בעזריאלי. קדימה, אני רוצה לראות עוד תגובות...

Super Icon

New member
לא אכפת לי....

תקבעו אני אבוא מה לי יש לעשות באייקון..... ותנו פרטים עליו זה נשמע די מעניין כל הקטע עם הפנטזיות וזה

TGTF

New member
כמה הערות לגבי התאריכים

אני אמנם חדש אבל רגע, ב16.10 בהאנגר 11 ת"א יש את המטאליסט למה שלא תיפגשו שם? גם סביבה מתאימה
פסטיבל מטאל והכל

Darewolf

New member
הודעה רשמית

מהנהלת הפורומים יום רביעי, ה15 ל10, בעזריאלי, ליד הטאוור רקורדס בשעה חמש. תיהיו שם או שאתם לא פאוור מטאליסטים אמיתיים. זה הכל לבנתיים. להת'. ההנהלה.

meiritamir

New member
שעה חמש?!

למה לא יותר מוקדם? משהו כמו צהריים? להיות בעזריאלי בשעות אחר הצהריים זה טיפשי... כל הג'ובניקים מהקרייה חוזרים, זה בלאגן אחד גדול... עשה טובה, תקדים את זה לשעה יותר סבירה כמו 1-2.

למעלה