מפגש פורום

Chemical Venom

New member
../images/Emo41.gif מפגש פורום../images/Emo41.gif

מה אתם אורמים לארגן מפגש פורום בעזריאלי או בסנטר ב4.3. או ב5.3 שזה פורים הרי בטוח כולנו שם גם ככה במפגשי פורמים אז למה שלא ניפגש גם אנחנו?? מה אתם אמורים??

CitizenErased

New member
בעיקרון...

דיברנו על מפגש ב5 במרץ, שזה יוצא בזמן רוב המפגשים האחרים אני מאמינה (אני גם ככה בעזריאלי למפגש MCR ומפגש מיוז) ואז התחילו כאן הרבה בעיות שאני בטוחה שכולם זוכרים אז הפסקנו לדבר על זה
אם אנשים רוצים, אז אני אשמח. השאלה מה אתם מעדיפים. לי בכל מקרה זה לא בעיה להגיע ולקדם את זה

Chemical Venom

New member
בואו ננסה לקדם את זה כי אין הרבה זמ

ן אבל בלי מריבות.....לי לא איכפת איזה יום אני שם גם ככה ברביעי בכמה מפגשים... בחמישי אני גם שם למפגש קמונת 30STM..

CitizenErased

New member
סבבה אני אנעץ את זה

אבל אני כבר אומרת שאם מישהו מתכוון לבוא כדי לצעוק עלי אז עדיף שתשארו בבית

elknetld2kil

New member
שיהיה לכם בהצלחה

אין מצב שאני מגיע. אין לי כל לנסוע עד עזריאלי ובכל מקרה אני לומד עד אחה"צ. תהנו שם.

elknetld2kil

New member
תודה שאת מזכירה לי את זה

עדיין קשה לי לעכל את זה. היו לי כרטיסים לRHCP והם ביטלו. אני כל 4 שעות נכנס לYnet כדי לראות שהם לא ביטלו. היו לי תקוות שגם Audioslave יגיעו (הם לא הלהקה הכי אהובה עליי אבל הם כבר היו פעם בארץ עם RATM) אבל החלום הזה התנפץ. המטרה הבאה: Pearl Jam.

CitizenErased

New member
פרל ג'אם עוד יבואו

אני באמת מאמינה בזה. אני בדכאון שפספסתי את RatM, אבל לא ידעתי מי הם בגיל 13 חח.. עכשיו שהם חוזרים להופיע אז חוזרת תקווה
אני מקווה שאני לא אהיה לבד בעניין ואולי נצליח לנסות להביא אותם. אני מאמינה שלהקה שכבר הייתה בארץ יהיה יותר פשוט להביא מאשר להקה שלא הייתה כאן. כריס קורנל.. כל כך עצוב לי עליו
ברור לי שהוא יצליח גם לבד אבל לא יודעת, אני רוצה אותו בלהקה חח

Musedol

New member
עוד לא עיכלתי

שהם אשכרה באים וזה עוד 10 ימים שיא-אללה. אני שומעת שירים שלהם ואני חוטפת צמרמורת מעצם המחשבה לראות אותם לייב חחחח

MoonyAvFreak

New member
אההההההההההה

אני כלכך מתרגשת! אני לא מאמינה שזה עומד לקרות! :O ואא

CitizenErased

New member
ב4 דווקא? ../images/Emo10.gif

בפורום MCR הוחלט שזה יהיה ב5 כי ב4 יש את אנימהקון שחלק מתכננים ללכת אז בגלל זה קבענו את זה ככה.. ואני קבעתי ככה לפורומיוז בגלל פורום MCR חח

PATD

New member
כן אבל את תיהי גם ב-4 לא?

יש לי מבחן במתמטיקה אחכ ואני חייבת ללמוד

CitizenErased

New member
כנראה

זה תלוי אם חברה שלי תוכל להגיע למרכז כבר אז או לא כי אני לא אלך לבד כשאין לי אף מפגש פורום ממש מסודר

M a a y a n K

New member
../images/Emo4.gif

אני גם ככה עובדת... בכיף הייתי מגיעה שוב לסנטר...(הייתי ביום שישי,לבוא מהקריות זה סיפור) אבל כנראה שאני לא אוכל לבוא...

Wild Eye Joker

New member
יכולה בשני התאריכים../images/Emo45.gif

אבל עם עדיפות ל5 במרץ, כי ב4 אני במפגשים אחרים..אבל גם אם זה היהי ב4 נראה לי אני אבוא לכמה זמן

יכול ב5...

אני לא יכול לצערי לבוא גם ב4 וגם ב5 לעזריאלי ועלי לבחור אחד משניהם. יותר נוח ב5 בגלל שגם יש מפגש פורומיוז ופורום אואזיס אז...

למעלה