מפגש פורום #2

Roncha87

New member
../images/Emo41.gifמפגש פורום #2../images/Emo176.gif

יש לי שאלה שאלתית- יש סיכוי שאנחנו משנים את התאריך ל-15.7 במקום ב-16.7? אני יכולה גם ב-16 אבל זה יהיה לי הרבה יותר נוח להגיע ב-15. מתאים? חוצמיזה, מי בא?! שבוע מקסים שיהיה

TheLost

New member
../images/Emo45.gif גם לי יותר מתאים ה-15

אבל אני יכול בשניהם.

creepy creep

New member
../images/Emo45.gifבעיקרון

אין לי תוכניות עדיין לשני התאריכים, אז זה לא משנה יותר מדי. אבל, אני משמיעה את קולו של אביעד החייל, שאם יש סיכוי שהוא יוכל להגיע, זה רק אם המפגש יתקיים ביום חמישי. אז מה שיהיה טוב לרובכם.

Roncha87

New member
אוקיי, אם אביעד מגיע

ורק ביום חמישי אז אני אתגמש. אבל תמסרי לו שיגיד מוקדם וחוצמיזה שיבוא לכתוב בפורום!!!

creepy creep

New member
אממ..

הוא אמר בזמנו שאם המפגש יהיה ביום חמישי והוא לא יסגור באותה שבת, הוא ישתדל לעשות מאמץ ולהגיע ישר מהבסיס.

Roncha87

New member
כן אני זוכרת את זה

אני ממש אשמח אם הוא יבוא למפגש. אז פשוט כשהוא יחזור הוא יגיד לנו כי יכול להיות שהוא בכלל סוגר באותה שבת...

Ch3nf3l

New member
אמ, אני צריך לדעת תאריך,

פשוט כדי לנסות לתמרן שאני לא אשמור באותו יום ולראות אם יש איזה יחידה באיזור ירושלים כך שאוכל להיזרק בדרך (כי זה בעיה אם אני אצא מוקדם), ואני צריך לבדוק אם ידידה שלי משתחררת ב-14 או ב-15, כי אם זה יהיה ב-15 אז אין מצב שלא ניסע איתה לאנשהו אחרי הבסיס

steelwater

New member
טוב חבר'ה, הסתכלתי היום ביומן שלי

גם לי יותר נוח ב-15.7, אבל אם זה לא אפשרי אז אני יכולה גם ב-16.7. העניין הוא שב-16.7 ב-19:00 המרצה שלי מראיינת אותי למחקר שהיא עושה על הפועל קטמון חחח.
אז אני אצטרך לעזוב אתכם בסביבות 18:00 וקצת ואם זה אצלי אז כולכם תצטרכו לעזוב בסביבות השעה הזו. אמא שלי לא מלמדת בקיץ אז אני כמעט שום סיבה שלא נוכל לעשות את זה בדירה למטה של אחותי שהיא ריקה בקיץ. שי הרבה מקום, ולוח שאפשר לכתוב עליו שטויות ו8להשתמש בו למשחקים, והרבה שוקולדים חחח. אז מה אתם אומרים? רוצים לעשות את זה אצלי? וזה אכן מתקיים בירושלים, נכון? כי אם לא אני לא אוכל להגיע בגלל שאני באמצע תקופת מבחנים.

למעלה