../images/Emo41.gif מפגש פורום יוצא לפועל ../images/Emo41.gif (../images/Emo35.gif)
אחרי לבטים רבים, הגענו למסקנה (אני ובתי סיוון (
)), שאפשר להוציא את המפגש לפועל. אז, המקום שהוחלט עליו הוא *תופים* דאמ דאמ דאמ דדדדדממממ דאמ דאמ דאמ דאדאדאדאדא דאמ
עזיראלי(אתם יודעים, שתי המגדלים האלה שנראה כאילו בנה אותם מהנדס לגו). השעה של המפגש *תופים* דאמ!!! 17:00
(אגב, שמתם
שהסמיילי הוא "שוטרת" ולא "שוטר"
ולא, אין לי משהו חדש לספר לכם
). בינתיים, לפי הודעה מוקדמת, המשתתפים במפגש הם: אבירן, פילו, סיוון, גל ורוי (ציפיתם ליותר? סה"כ, על פי חישוב מהיר, יש עוד 4 משתתפים קבועים בפורום (אור, DAMN REGRET (או איך שלא אומרים את זה), נטע וזהו), שאחת לא יכולה כל השבוע, השני גם לא יכול, והשלישית נמנעת. אם מישהו רוצה להצטרף, בכיף, גם המשתתפים הלא קבועים שלנו מוזמנים להגיע, רק אנא הודיעו פה לפני, שלא נקבל תוספות פתאום ושאנשים לא יטעמו את הברטה המשטרתית שלי
את המספר פלאפון שלי כל אחד מהמשתתפים הנ"ל, יקבל בפרטי לכל מקרה של בעיה. משתתף נוסף שיצטרף, ישלח לי הודעה בפרטי (במידה ולא אראה), או שאשלח לו (במידה ואראה) אם לאנשים יש בעיות, מענות, טנות, בקשות, דרישות, יללות, צעקות, גניחות, או כל שאר הירקות, מוזמן ליצור קשר איתי בפרטי או להשאיר פה הודעה. שיהיה לכולנו המשך ערב שקט, מהנה ופורה
. שלכם, אבירן.
אחרי לבטים רבים, הגענו למסקנה (אני ובתי סיוון (