מפגש פורום יוצא לפועל
(
)

אבירן171

New member
../images/Emo41.gif מפגש פורום יוצא לפועל ../images/Emo41.gif (../images/Emo35.gif)

אחרי לבטים רבים, הגענו למסקנה (אני ובתי סיוון (
)), שאפשר להוציא את המפגש לפועל. אז, המקום שהוחלט עליו הוא *תופים* דאמ דאמ דאמ דדדדדממממ דאמ דאמ דאמ דאדאדאדאדא דאמ
עזיראלי(אתם יודעים, שתי המגדלים האלה שנראה כאילו בנה אותם מהנדס לגו). השעה של המפגש *תופים* דאמ!!! 17:00
(אגב, שמתם
שהסמיילי הוא "שוטרת" ולא "שוטר"
ולא, אין לי משהו חדש לספר לכם
). בינתיים, לפי הודעה מוקדמת, המשתתפים במפגש הם: אבירן, פילו, סיוון, גל ורוי (ציפיתם ליותר? סה"כ, על פי חישוב מהיר, יש עוד 4 משתתפים קבועים בפורום (אור, DAMN REGRET (או איך שלא אומרים את זה), נטע וזהו), שאחת לא יכולה כל השבוע, השני גם לא יכול, והשלישית נמנעת. אם מישהו רוצה להצטרף, בכיף, גם המשתתפים הלא קבועים שלנו מוזמנים להגיע, רק אנא הודיעו פה לפני, שלא נקבל תוספות פתאום ושאנשים לא יטעמו את הברטה המשטרתית שלי
את המספר פלאפון שלי כל אחד מהמשתתפים הנ"ל, יקבל בפרטי לכל מקרה של בעיה. משתתף נוסף שיצטרף, ישלח לי הודעה בפרטי (במידה ולא אראה), או שאשלח לו (במידה ואראה) אם לאנשים יש בעיות, מענות, טנות, בקשות, דרישות, יללות, צעקות, גניחות, או כל שאר הירקות, מוזמן ליצור קשר איתי בפרטי או להשאיר פה הודעה. שיהיה לכולנו המשך ערב שקט, מהנה ופורה
. שלכם, אבירן.

אבירן171

New member
תוספת:

למשתמש DAMN REGRAT קוראים אריאל. והוא יוכל לבוא כי השעה נוחה לו, נכון? (
). בברכה ,אבירן..

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אני לא יכולה לבוא.. אני גרה רחוק (ליד ב"ש) אז זאת קצת בעיה.. ואני באה רק חד פעמי בחנוכה.. יש מצב אולי אבא שלי נוסע לת"א באותו יום כי הוא נוסע לפעמים.. אוף למה אני תקועה בדרום!??!

לא בטוח שאני אגיע

אני אעדכן אותכם מחר. אני גם לא כותב מהחשב שלי הוא מת. וירוס הפיל לי את הוינדוס בע.

Ro¥aL

New member
אוקי אתה מפחיד../images/Emo6.gif

וזה שני* מגדלים! בור! ומאיפה לך שאני בא למפגש? זה שחלמתי על מפגש (במובן של חלום מתוך שינה) לא אומר שאני רוצה...

אבירן171

New member
אוקי. תשובות לכולם.

בקשר ל-Stuck in the life, במידה ורוי וגל לא יכלו לבוא, נדחה את זה לחנוכה אך ורק אם אף אחד לא לומד (אני אולי אלמד) ואם זה נוח לכם. ורוי, אתה בא, אתה שומע אותי?
ולא אכפת לי אם חלמת על זה, אתה בא. (אתה בא נכון?) לגל, זה קורה לטובים ביותר. לי הפיל את המחשב הקודם וירוס חזק כשלא היה לי אינטרנט בכלל (חבר הביא דיסק נגוע) על מחשב שבקושי עמד ושיחקתי בו דום כי שום משחק אחר לא עבד
. בכל מקרה, תעדכן אותנו גברברון
. בברכה, אבירן..

אבירן171

New member
יאיאי!! ../images/Emo51.gif רבה ../images/Emo140.gif

וגם אני יודע איפה את גרה! אז תיזהרי!
בברכה, אבירן..

Damn Regret

New member
קוראים לי אריאל../images/Emo6.gif../images/Emo153.gif../images/Emo152.gif

ואני אנסה לדעת בוודאות אם אני יכול - בערב.

למעלה