מפגש הפורום

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo41.gifמפגש הפורום../images/Emo41.gif

מצורפת מודעה.. אתם מוזמנים לפרסם אותה בפורומים שונים אם בא לכם :) כולם מוזמנים

Sweet Fantasy

New member
לאלו מכם

שירצו להיות בקשר טלפוני, כדי לתאם הגעה ולשאול שאלות אני לא אמסור את הטלפון הפרטי שלי מסיבות שונות איילת תהייה אשת הקשר שלי (תודה איילת
) מי שמעוניין מוזמן לשלוח לאיילת (WTR) מסר אישי ולקבל מספר. תודה, מיכל

אל תזוזו בלעדיי!!

אני בטוח באה, רק שאין לי פלאפון, ולא בטוח שאני אצליח להשיג אתכם אם יהיה עיכוב ברכבות או משהו. אז פליזזז תחכו לי, אם יהיה שינוי חריג אני אבקש ממישהו את הפלאפון שלו ואתקשר לאיילת, באישורה כמובן... אולי אני אוכל להשאיל את הפלא של אמא שלי או אחותי... אם הן תסכמנה להיפרד ממנו לחצי יום... מקסימום יש טלכרד ואתקשר מתחנת הרכבת. בכל אופן אעדכן אתכם יום לפני המפגש. תודה...

Sweet Fantasy

New member
אנחנו ב2005

יאללה
וואי יש לי הצעה בשבילך.. (אני אשלח לך מסר או משהו)

Sweet Fantasy

New member
המפגש עצמו

יתקיים בפארק מול הרכבת כדי למנוע אי סדר ניפגש ברכבת עצמנה ונלך יחד (פרטים גם בדף הראשי של הפורום)

N a d a v 1 6

New member
נגיד שהבנתי?:)

איילת אני פשוט נוסע איתך ברכבת וזהו! הכי פשוט לי חח..אני אקבע איתך על שעה להיות בתחנה בהרצליה וכך נגיע ביחד..מאשר שאני אשבור את הראש...=). שבת שלום.

N a d a v 1 6

New member
|מחח אופס אופס!!:) אבל דווקא הצלחתי

אני דיי מצליח עם הזמן מבטיח לך שאני אצליח יותר אני פשוט נורא רגיל מהפורומים של נענע..פחות מדייקים. אבל הנה לאט לאט אני כבר פחות טועה!:). מואה

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif וואי איזה שעה

לא נוחה
אני מקווה שאני אוכל לבוא עד איזה שעה זה מתוכנן? ויש סיכוי אולי להקדים את זה? פשוט יש לי אימון ברביעי והוא באיזה 6-7 אז אני לא אספיק בחיים. אוף, לפחות תארגנו עוד אחד
אל

למעלה