מפגש המעריצים של MSN

גלי 89

New member
איפה יהיה מפגש המעריצים ?

לא זכיתי בכרטיס. אני רוצה לבוא ולחכות להראל בחוץ אבל אני לא יודעת איפה זה יהיה בהרצליה. בבקשה אם מישהוא יכול לרשום כאן או לשלוח לי מסר פרטי איפה זה יהיה כי זאת ההזדמנות היחידה שלי לפגוש את הראל בבקשה זה מאוד מאוד חשוב לי.

meitar 8

New member
סורי.. אסור!!

אני ממש מצטערת.. אסרו על י שזכה להגיד איפה המפגש! וחוץ מי-זה גם אם תחכי לו בחוץ את לא תוכלי לפגוש אותו!! יהיו שם 350 ילדים!! לפחות 300 יחכו לו בחוץ וירדפו אחריו..! אני ממש מצטערת!

איזה..

איזה סנובים אתם!! עאלק אסרו עלייכם אתם ממש רעים! אפשר לחשוב אם יהיה שם עוד ילד או פחות ילד?!!??! מה כואב לכם? אם אתם לא הייתם הולכים למפגש הזה אתם גם הייתם רוצים לדעת איפה זה! גועללללללללללללללללללללל

skaatushonet

New member
זה באמת לא יפה אבל...

למה לדבר ככה?יכולת להגיד בצורה קצת יותר יפה...ובקשר למי שהולך,זה באמת לא נחמד מה רע שגם אנחנו נפגוש אותו?דוגרי זה לא ממש משנה אם יהיו שם עוד כמה מעריצים...מה עם אלא שאין להם מזל?חישבו על זה...

עכשיו ראיתי שזכיתי!!!

איזה כייףףףףףףףףף אין לכם מושג עד כמה אני מאושרת!!! אתם חושבים שנצליח להצטלם איתו??? פליז תענו לי...אפעם לא הייתי במפגש מעריצים *מתרגשת* אני מקווה שאני אוכל להכיר כמה מכם שם כי אני לא מכירה אפחד אני יחסית חדשה פה בפורום...

ליזי 3

New member
זכיתיייייי והייתי

והיה ה=כ=י ה=כ=י מדהיםםםםםםםםםםםםםםם בעולם!!!!!!!!!!!!!!!! הראל הבן אדם הכי נשמה שראיתי אי פעם...כפרעלייייייו

למעלה