י יא שניצל תירס New member 9/7/07 #35 /tapuzforum/images/emo31.gif /tapuzforum/images/emo209.gif/tapuzforum/images/emo128.gif/tapuzforum/images/emo21.gif/tapuzforum/images/emo128.gif/tapuzforum/images/emo97.gifביצור לא!!!!
/tapuzforum/images/emo31.gif /tapuzforum/images/emo209.gif/tapuzforum/images/emo128.gif/tapuzforum/images/emo21.gif/tapuzforum/images/emo128.gif/tapuzforum/images/emo97.gifביצור לא!!!!
T TheCharmedOne18 New member 9/7/07 #39 ../images/Emo45.gif סירופ תותים וסירופ שוקולד ונהניתי מכל רגע
P python 4 New member 9/7/07 #41 ../images/Emo31.gif חייבים לעשות את ההפרדה בין שני ההנאות הגדולות של החיים דבר שאנשים רזים לעולם לא יבינו - אוכל לא מיועד לסקס!
../images/Emo31.gif חייבים לעשות את ההפרדה בין שני ההנאות הגדולות של החיים דבר שאנשים רזים לעולם לא יבינו - אוכל לא מיועד לסקס!
S starfield New member 9/7/07 #42 אתה רומז שאתה לא רזה? שמת פה כמה פעמים תמונות אתה רזה כמו סרדין!!!!
P python 4 New member 9/7/07 #43 ברור כשמש שאתה מבלבל ביני לבין מישהו אחר.. אני מקווה שהוא חתיך, מי שאתה מבלבל אותי איתו
P python 4 New member 9/7/07 #47 בלתישמיעוש../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif מה שמזכיר לי שכל מפגך עדיין אצלי.. אתה לא רוצה אותם בחזרה, אני מבין?
בלתישמיעוש../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif מה שמזכיר לי שכל מפגך עדיין אצלי.. אתה לא רוצה אותם בחזרה, אני מבין?
T theUnheard New member 9/7/07 #48 חח אתה יכול לשמור אותם.. לפחות לעכשיו.. אני לא ממש צריך אותם חח מה נשמע?
P python 4 New member 10/7/07 #50 נפלא! אני וחברה שלי מעלים כרגע זכרונות אודותיך אנחנו מתגעגעים לקטנותך!
T theUnheard New member 10/7/07 #52 ../images/Emo6.gif איזה נוסטלגיה ../images/Emo13.gif תמסור ד"ש לחברה הזאת
G gPod New member 10/7/07 #49 אני חושב שזה כייייף החבר האחרון אהב לראות אותי אוכל זה ניקרא? תראו מה מצאתי בבילון • להיקרות (פ') להזדמן, להיקלע, לבוא בדרך מקרה, להיפגש בדרך מקרה, להיתקל, להיפגש באקראי (פ') לפלוט זרע, לירות זרע, להזרים זרע, להזריע, לפלוט זרמה|סהדגש|
אני חושב שזה כייייף החבר האחרון אהב לראות אותי אוכל זה ניקרא? תראו מה מצאתי בבילון • להיקרות (פ') להזדמן, להיקלע, לבוא בדרך מקרה, להיפגש בדרך מקרה, להיתקל, להיפגש באקראי (פ') לפלוט זרע, לירות זרע, להזרים זרע, להזריע, לפלוט זרמה|סהדגש|
M m o r r i s s e y New member 10/7/07 #57 ../images/Emo88.gif../images/Emo6.gif גם לי יוצא להיקרות מדי פעם ../images/Emo6.gif