מי שרוצה לעזור!

../images/Emo41.gifמי שרוצה לעזור!

היי! טוב אז ככה אני כבר בשיעור שישים וקצת ובקרוב יש לי טס
ט שני אחרי שנכשלתי בראשון לא מזמן,אחרי שנכשלתי הביטחון שלי ירד לקרשים ואני די נלחצת ממבחנים ועכשיו אני שומעת את המילה טסט אז בכלל אני כבר לא יכולה עם השיעורי נהיגה אני לומדת כבר זמן די רב,ונכון להיות לא בטוח שהייתי מתחילה בתסבוכת הזאת.אני רק מקווה לעבור טסט זה הדבר שאני הכי רוצה יותר מכול אז אם יש למישהו עיצות יעילות אני אשמח לקורא אותן .המון תודה !!!! ומקווה שתהיה בקרוב נהגת חדשה בכביש!

Superdror

New member
כמו שכבר אמרתי

היום לפחות ל2 אנשים
להיות רגועים, לישון טוב יום לפני הטסט על מנת שתהיי עירנית, לא לשכוח להביט במראות גם לא בזמן עקיפות/פניות , לנסוע במהירות סבירה, לא לאט מידי ולא מהר מידי. וחשוב מכל, גם אם את מרגישה שפישלת במהלך הטסט, שמרי על קור רוח והמשיכי לנהוג כמו שצריך, אל תאבדי ביטחון, תמשיכי ותנהגי, תתני את המיטב. המון בהצלחה.

me123

New member
ועוד עצה

לזכור שטסט זה לא הכל ויש דברים הרבה יותר גרועים וגם, בסוף לכולם יש רשיון אז אין מה לדאוג

CAmtl

New member
מספר עצות לפני הטסט

1) לישון טוב 2) לאכול ארוחת בוקר ביום של הטסט 3) לבצע פעילות ספורטיבית לזמן קצר על מנת "שהגוף יתעורר" 4) בזמן הטסט ללעוס מסטיק שישאיר אותך יותר ממוקד\ת

והכי חשוב

להיות רגועה. זה משהו שקל מאוד להגיד וקשה מאוד ליישם. פשוט לחשוב על כל מה שהולך להיות בטסט אבל בצורה חיובית. לחשוב שאת נוסעת לפי החוקים, מסתכלת במראות, ואת נוסעת רגוע ובשלווה. זה עוזר. עוד משהו חשוב זה גם אם עושים איזה משהו לא נכון, לא להילחץ. להירגע להיות שאננים עד כמה שניתן. שיעור שני שלי נכבה לי המנוע באמצע צומת. אז לא נורא, קלאץ' ברקס, מתניעים, ונוסעים שוב.

למעלה