מי בעד הפגנה ?!?!?!?

../images/Emo41.gifמי בעד הפגנה ?!?!?!?

הפגנה מול משרד הביטחון בעקבות היריות בפעילי השמאל! מי בעד? מי נגד? והאם להתחיל לארגן?

Unicorn Fairy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

משרד הביטחון זה בירושלים נכון? אם תהיה הפגנה אני בהחלט אשתדל לבוא!

התקיימה אחת היום ../images/Emo13.gif

היא החלה שעה לפני שהצבת את ההודעה
(יש ידיעה בוואלה).

דעתי

ברגע שהם יפסיקו להשחיט רכוש של מדינת ישראל (הגדר למשל) וימשיכו לירות עליהם אני אלך להפגנה

mumin

New member
כל הכבוד להם!!!

כל הכבוד למפגינים הישראלים ומחו"ל שהפגינו נגד הגדר ליד הכפר מסחה, הם דרך אגב, לפי מה שהבנתי, רק ניענעו את הגדר, לא קרעו אותה. בכל מקרה, אני מעריץ אותם, אין ספק שהם גיבורים.(לפחות עבורי). בקשר להפגנה שהיתה בת"א היום, אני אגבש דעה מוצקה רק מחר, אחרי שאדבר עם מישהו שאני מכיר שהיה שם.

udidu

New member
../images/Emo31.gif

אני חושב שהכי נכון יהיה להשקיע כרגע את מיטב המוטיבציה שלנו בפרוייקטים ומטרות שהצבנו לעצמנו קודם לכן. בין אם זה הפגנות בעד הבנות ז'נבה ובין אם זה דוכנים. אני מניח ומקווה שזאת הייתה טעות חד פעמית. וגם ככה אנחנו מקושי מזיזים דברים...
שך המפגינים, אודי

רוצה שיירו בך? בוא לשטחים!

השתתף בהפגנה נגד הגדר ויירו בך-הכדור בחינם! (המדינה לא לוקחת אחריות על מימון הטיפול הרפואי).

שפנפן

New member
למה רק שיורים בישראלי אתם קופצים?

כל הזמן יורים בפלסטינאים חפים מפשע! למה רק שיורים במפגין ישראלי פיתאום זה נהיה מקרה קיצוני ומזעזע?

לירונדה

New member
../images/Emo45.gif

חקל מהתירוצים של צה"ל היו שהמ"פ חשב שאלו פלשתינאים (עזבו את זה שהם צעקו ססמאות בעברית) אבל נורא התעצבנתי מזה! ואם הם היו פלשתינאים זה היה מצדיק את המקרה???

NO, but...

If the soldiers told them many times to stop and told them that they will fire - and they didn`t stop... Then it`s their problem

לירונדה

New member
ממש לא...

המפגינים לא הביוו שום סכנה על החיילים ולא היה עליהם שום נשק ככה שאין שום בעיה אם היו מנסים לפנות אותם, אבל לירות עליהם?? לא סתם זה עורר סערה

שפנפן

New member
עוד מקרה מזעזע..

אתם שמים לב איך שאף אחד לא מבין מה הוא עושה , וכולם מנהגים כמו כבשים באדר הזה. אבל אנחנו לא יודעים מה עשה הבן 15 הזה , אולי הוא היכה את השוטרים גם? אבל עדיין סתם להכות ילד שרצה להביע את הדעה שלו , זה פשוט דוחה וזה ממש סתימת פיות. אני מצטער לומר שאנחנו עלולים להפוך למדינה פשיסטית לגמרי..

למעלה