Slow Cheetah
New member
../images/Emo41.gifמי אני?../images/Emo41.gif
אני מניחה שאין מישהו שלא מכיר, כי כולם שיחקו בזה פעם. אבל, אני אכתוב הסברים בכל זאת- אני אבחר כל פעם דמות מכל שלושת העונות, ואתם תצטרכו לנחש מי היא הדמות. יש לכם רק 20 ניחושים, אז השתמשו בהם בחוכמה! כמובן, כדיי שלא יצא מצב שאני אשחק לבדי עם עוד אדם אחד וזהו, מותר לכל אחד עד 3 ניחושים. דוגמא (על הארי פוטר, כי אני לא רוצה לגמור לעצמי דמוית ככה
)- נגיד שבחרתי בהארי עצמו. אז מישהו כותב ניחוש כלשהו (לדוגמא): "זה בת?", ואז בהתאם אני אענה בכן או לא. לא יהיה פירוט מעבר לכן או לא, אז תשתדלו לכתוב שאלות שתוכלו לקבל עליהן תשובות "מספקות". וכך הלאה. זה הסבב הראשון של המשחק, אם זה ילך כמו שצריך, יהיו עוד הרבה כאלה. שימו
! חובה שיהיו לפחות 10 ניחושים קודמים כדיי שתוכלו להתחיל לנחש ממש מי הדמות (זאת אומרת: לא להתחיל לזרוק שמות).
אני מניחה שאין מישהו שלא מכיר, כי כולם שיחקו בזה פעם. אבל, אני אכתוב הסברים בכל זאת- אני אבחר כל פעם דמות מכל שלושת העונות, ואתם תצטרכו לנחש מי היא הדמות. יש לכם רק 20 ניחושים, אז השתמשו בהם בחוכמה! כמובן, כדיי שלא יצא מצב שאני אשחק לבדי עם עוד אדם אחד וזהו, מותר לכל אחד עד 3 ניחושים. דוגמא (על הארי פוטר, כי אני לא רוצה לגמור לעצמי דמוית ככה