מישהו ?

LEnnA no 1

New member
../images/Emo41.gifמישהו ?

יכול בבקשה לתת לי רשימה של כל האלבומים שאמינם הוציא? (לא כולל את הדיסקים של d12 ). אהההה..... וזוחרים שמישו אמר שככה יראה האלבום החדש של אמינם שיצא בקיץ? ----------->

LEnnA no 1

New member
אז.......

רואים את הדימיון?---------------------------------> לאומת התמונה הקודמת, זאת תמונה שבאמת צולמה!

Envenom

New member
הא לך:

1) Infinite 2) The Slim Shady LP 3) The Marshall Mathers LP 4) The Eminem Show 5) Encore (ואיפשהו באמצע יש גם את From The Lab EP אבל זה אלבום לא רשמי שהודלף לא חוקית לאינטרנט...)

LEnnA no 1

New member
תודה../images/Emo70.gif

תודה רבה מאמי (אבל יש עוד את 8 מייל לא? או שזה לא קשור?)

Envenom

New member
גם 8 מייל אם את מתעקשת...

אבל יש לו פחות או יותר רק שני שירים שם, וכל השאר של ראפרים אחרים

bLAck hALo

New member
.....

אני אמרתי ואני אמרתי שזה כאילו לפי השמועות אבל ב-ר-ו-ר שרואים שזה עבודה בפוטושום או משהו והתמונה שלו שם זה מהעיתון רולינג סטון שהא היצתלם לשם באותו זמן.

RockBoy2

New member
בבקשה...

Infinit-1997 The Slim Shady EP-1998 The Slim Shady LP-1999 The Marshell Mathers LP-2000 The Eminem Show LP-2002 Don't Call Me Marshell-2003 My Dad's Gone Crazy-אוסף-2003 Encore-2004 ב-1998 יצאו לו הרבה אלבומים קטנים כגון:Scary Movie וכו' ב-1996 יצא לו אלבום בשם F***ing Backsteber

irashady

New member
כמה תיקונים...

Infinite - 1995/6, בטוח לא 97 Slim Shady EP - 1997 ומה זה Don't Call Me Marshall?! ו - F***ing Backsteber מתי בדיוק יצא דבר כזה? אף פעם לא שמעתי על זה ו- Scary Movie זה פסקול למת לצעוק 1 ואח"כ היה גם למת לצעוק 2 אם אני לא טועה... אבל זה לא אלבום שלו... אפילו לא קטן

RockBoy2

New member
תיקונים ברשותך...

קודם כל אני יודע ובטוח בזה ש-Infinite יצא ב-1997 Don't Call Me Marshall יצא ב-2003 אבל לא הגיע לישראל. F***ing Backsteber יצא ב-1996 כאשר ד''ר דרה מצא את אמינם. ו-Scary Movie זה אלבום בעל 5 שירים זהים רק הסגנון שונה. Scary Movie- יצא ב-1998 והשיר מתוך האלבום נקרא Scary Movie . ב-1998, Royas Da 5'9 היה יותר מפורסם מאמינם ולכן זה לא נחשב לאלבום של אמינם. ואני יודע ש-Slim Shady EP יצא ב-1998.

irashady

New member
נו וזה נשמע לך הגיוני שדרה מצא את

אמינם לפני שהוא הוציא אלבום ראשון?! הוא לא מצא אותו אחרי סליםפ שיידי אי.פי? ותסתכל באתר הרשמי... בדגש על רשמי... ששם כתוב שאינפיניט יצא ב- 96 ובeminemworld.com כתוב שהוא יצא ב- 95... וסלים שיידי אי.פי יצא ב- 97

למעלה