מיני סקר

• פותח הנושא Boran
  • פורסם בתאריך

Boran

New member
../images/Emo41.gif מיני סקר ../images/Emo41.gif

סקר ותק: מתי הגעתם לפורום? בעקבות איזו סדרה? אני אתחיל- הישרדות 3, פרק 3 או 4 ככה... וזה היה מזמן...

Gal6

New member
אני-

באתי לפה במהלך העונה ה-4 אבל האמת שידעתי שהוא קיים לפני אבל לא אהבתי כ"כ..

shirush17

New member
היי

טוב, אני פעם ראשונה כותבת בפורום.. בדיוק בגלל השרדות, רק שאין לי מושג איזה עונה (זה ההשרדות שאיתן ניצח בה (היהודי עם הליפה)...מאז אני מודה- התמכרתי..הת'אמת-התחלתי מאמצע ההשרדות הקודמת (עם קאטי) , ואת זו עם איתן ראיתי מההתחלה...) רק שלערוץ AXN לא ממש איכפת ממני, והם הפסיקו את השידורים, אבל לא לפני שהם נתנו לי להזיל ריר בפרומואים להישרדות הבאה... יש מושג מה קורה עם זה? איפה אפשר לראות הישרדות... או מתי זה חוזר ? אני כל כך מתגעגעת..

Outlast

New member
כרגע משודרת בישראל העונה ה-5,

ב-YES. העונות 1-2 שודרו בערוץ 2, ועונות 3-4 שודרו ב-AXN בכבלים. לפי מה שהבנתי, YES ישדרו גם את העונה ה-6. [יחי ה-copy, paste] וברוכה הבאה לפורום!

amitooshacham

New member
נוסטלגיה ../images/Emo3.gif

אני הגעתי בסוף שידור העונה הרביעית בארה"ב

14מתן

New member
אמממ אני לא רושם כבר כל כך בפורום..

אבל אני כאן בערך מהעונה השלישית אני חושב...

gah

New member
ככה

קודם כל, רק לידע כללי, עונה רביעית ושלישית משודרות גם בימים אלו ב-axn אבל ממש מאוחר. הישרדות 3 פרק ביום אני חושב (הם עכשיו שבעה אחרונים) והישרדות 4 נדמה לי פרק חמישי או משהו ונראה לי שזה פרק בשבוע... הישרדות 5 ב-YES וגם 6 תהיה שם. בכל מקרה, 5 ו-6 כבר ראיתי אז לא נורא שאין לי YES. אני הצטרפתי ככה בתחילת העונה השישית (לא ראיתי את זה איתכם אז...), לא נורא עונה שביעית נראה ביחד (לפחות עד שאני אתגייס...) :)

Boran

New member
נצל"ש ../images/Emo32.gif

את מי שמכיר אותי אולי זה יעניין קצת...
מלווה אותי אותה חתימה כבר שנה פלוס (ראיין סטאר... אחח זכרונות...), והיום היא התחלפה למשהו... שיותר מתאים לחתימה אישית שלי
חתימה התחלפה בקיצור זה שרשור אוף, מה אתם רוצים? זה בטח מעניין מישהו.... לפחות את עמית...

¥ Adi ¥

New member
אני...

לפני פחות מחודש התחלתי לכתוב בפורום בעקבות המירוץ למיליון לפני זה רק קראתי

shellush

New member
אני דנדשה כאן מהיום ו...

זה הלך אצלי פשוט לפי תחומי עניין ומאחר ואני מאוד אוהבת לצפות בכל מיני תכניות ריאליטי TV, אז קפצתי לביקור.

למעלה