מימוש קטלוג

• פותח הנושא Artic
  • פורסם בתאריך

Artic

New member
../images/Emo41.gif פיתוח ?

פיתוח באיזו רובד מעניין אתכם יותר ? כתיבת קוד ב Database ? (למשל Stored Procedures) כתיבת רכיבי DAL ב #C (שכבת הגישה ל DB) כתיבת הלוגיקה העסקית ב #C ? כתיבת הקוד ב Client ? (למשל ב JavaScript) עיצוב המסכים ב ASP.Net (כפתרים וטפסים על המסך, בלי הלוגיקה העסקית) הנושא אמנם אינדיבידואלי, אך אשמח לשמוע מה אתכם מעניין יותר. (כמובן שניתן להוסיף רבדים שהשמטתי
)

adam222

New member
ועכשיו ברצינות

הכל מעניין אותי, אני עוסק בכל הרבדים... מת על זה!

Artic

New member
אתה כותב בכל הרבדים ?

האם יש רבדים/מרכיבים שהשמטתי . מותר לשאול בן כמה אתה, והיכן אתה עובד ? יום מצויין !

adam222

New member
../images/Emo13.gif

השמטת: WebServices WindowsServices RemoteScripting MoblieKit's CrystalReports מותר לשאול, ועל מה שלא מופיע בכרטיס שלי מותר לי לא לענות...

Artic

New member
אשמח לשמוע דיעות נוספות מגולשים

נוספים כמובן

Artic

New member
../images/Emo41.gif מימוש קטלוג

חשבתי ליצור אפליקציית ASP.Net המהווה חנות וירטואלית. לב החנות הוא הצגת הקטלוג, ומכיוון שישנם פריטים רבים בקטלוג - הוא יחולק לקטגוריות. ברצוני לממש אותי במבנה "עץ" (Tree), בדיוק כמו בצורה בה מוצגות התיקיות שלכם שבכונן :C (או :D, לא קריטי
) נתוני המוצרים ישבו כמובן בבסיס הנתונים (MS-SQL או My SQL עדיין לא החלטתי), אני גם יודע כיצד לגשת מ #C ולשלוף את הנתונים, הבעיה היא רק הצגתם על המסך. חיפוש קצר הביא אותי לאובייקט של מיקרוסופט הנמצא ב Framework 1.0, שנקרא ומממש באופן מפתיע
את ה Tree. הבעיה היא שהתהליך נראה לי עקום משהו. קוד שיכתב ב #C וירוץ ב Server ישלוף את הנתונים מה DB, ויצטרך להעביר אותו לקליינט, ע"מ שקוד JavaScript יצמיד אותם לעץ לטובת ההצגה למשתמש. האם יש פתרון טוב יותר מאשר שליחת הנתונים לקליינט, והצמדתם ל Tree ע"י JavaScript ? (אני רוצה לכתוב כמה שיותר ב #C ב Server, וכמה שפחות בקליינט ב JavaScript - זה נראה לי נכון יותר). אשמח לשמוע כל רעיון, תודה !

adam222

New member
נשמע נכון

יש משהו בדבריך שמקסימום קוד יהיה ב-C# אבל כשהפעולות הן בצד לקוח כלומר, לחיצה על העץ \ הרחבה של העץ \ צימצום \ סגירה, יהיו ב-Client side ולא משנה איך תסובב את זה זו הדרך הנכונה וגם המהירה ביותר
או לכתוב HTC אבל גם הוא JS... כך או כך

Artic

New member
לא יודע מדוע...

אבל זה נראה לי עקום מידי... אתה לא רואה פתרון נוסף ? (ולו רק לצורך הדיון האקדמאי
)

למעלה