מטה שה"ר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
../images/Emo41.gifמטה שה"ר../images/Emo41.gif

כבר נבחרו חלק מהנציגים במעו"זים השונים: בית שמש- בקרוב מאוד יבחר ענתות- לא ידוע פתח תקווה- אם אני לא טועה נבחרה כבר שקד- לפי מה שהבנתי אור תייצג את שקד רעננה- ציפי בנימינה- לפי מה שהבנתי יוני מייצג אותם מבוא דותן- חן ברקן- לא ידוע ש"שים- לא ידוע זכרתי את כולם נכון?

שכחת כמה

שכחת לדעתי כמה מעל"ש קרית ארבע חיננית נצרת עלית זהו לדעתי אם מישהו יודע על עוד מעו"זים שנשכחו אז תעדכנו אותנו ואם שכחנו מצטערים מראש לכל מי שנשכח

MS6

New member
אממ...

בעיקרון יש עוד מעו"זים ברור (גם מגדל העמק, באר שבע, טירת הכרמל..) אבל אנחנו דיברנו על המעו"זים היותר פעילים כשלב הראשון. אחרי שהעניין ירוץ, מין פגישת יסוד כזאת, ניצור קשר עם כל המעו"זים.

מושיק..

לאור העובדה שחברי הגרעין עדין לא דנו בנושא הנ"ל, כרגע לא ניבחר נציג מטעם הגרעין. כמו כן ניבדקת האפשרות שכל חברי הגרעין יוכלו להישתתף במטה שה"ר. בנוסף נושא המטה לא הועלה לדיון עדיין במעו"ז בנימינה ולכן עדין לא ניבחר נציג מטעם מעו"ז בנימינה. הנושא הועבר למפקדת המעו"ז והדיון בנושא יערך בתקופה הקרובה. בברכת תל חי גרעין עול"ם האגדי

MS6

New member
אי אפשר שכל הש"שים יהיו...

המטרה היא מטה מצומצם, לכן אתם צריכים לבחור נציג, אי אפשר שכל הגרעין יהיה.

אי אפשר שגרעין עול"ם יהיה כולו.

אם גרעין פלאטו היה קיים בתקופה שלכם, אז היה אפשרי שכל הגרעין יהיה במטה.

אממ...

איך אתה כותב שידוע מי מייצג את הש"שים אם הם כתבו שהם עוד לא בחרו נציג?!

0223

New member
...

אנשים החליטו בשביל הגרעין... לא אכפת לי להיות נציג של הגרעין אם זה מקובל על כל חבריו. אבל אנ חושב שעדיף שכל חברי הגרעין יהיו מעורבים ב"מטה".

MS6

New member
אני לא מסכים איתך...

המטה מצומצם, לכן כדאי שתבחרו נציג. אגב נבחר כבר נציג לבית שמש... תיכננו ב1.9 להיות כבר מוכנים ואנחנו לא, לכן כדאי להאיץ את העניין.

אור זה מה שאמרו

לכי כמה דפים אחורה ותראי שזה היה פחות או יותר סיכום של רוני וחזי,לא חשוב לא עינייני... בכל זאת עד מתי יש להגיש את זה?

0223

New member
יוני חזי מושיק חן וכל השאר...

קודם כל.. חזי החליט עם חזי! הוא בכלל לא שאל אותי.. הוא פשוט קבע עובדה.. ושוב.. לא אכפת לי להיות נציג הגרעין ב"מטה" כל עוד זה מקובל על כל הגרעין. חוץ מזה אור יכולה לייצג את ברקן והיא חברת גרעין. אייל יכול להיות נציג של צוות פרוייקטים אם זה מקובל על ה-רמ"ת והוא גם חלק מהגרעין. עומר הולך להיות מפקד מעו"ז קריית ארבע לפי מה שהבנתי.. אז הוא יכול להיות הנציג שלהם וגם הוא חלק מהגרעין.. אז אני לא מבין למה לא להכניס את כל הגרעין וזהו. בברכת תל חי 0223 רב"ש

MS6

New member
הסיבה פשוטה...

זו מועצת חניכים, אני לא מייצג את בית שמש, מפקדי מעו"זים אחרים גם לא מייצגים את המעו"זים שלהם.. מי שמייצג הם חניכים. לכן עומר לא יכול לייצג את קרית ארבע ואור לא יכולה לייצג את ברקן, זה כמו שמורה תייצג את הכיתה שלה במועצת תלמידים. חוץ מזה אנחנו לא רוצים שיהיו שם 20 אנשים או משהו כזה.. אנחנו רוצים מטה כמה שיותר מצומצם שייצג כמה שיותר אנשים, מהסיבה הפשוטה- יותר אנשים, יותר בלגאן. לכן עדיף שתבחרו נציג אחד.. אותו נציג יעדכן את שאר חברי הגרעין, הנציג גם יכול להתחלף, ואת זה אני אומר לכולם: אם נניח אור שתייצג את שקד לא יכולה להגיע היא יכולה למצוא לעצמה מחליף לפגישה. הרעיון הוא שאחרי הפגישה פחות או יותר כל בית"ר תהיה מעודכנת בהחלטות ובדברים שאמורים לצאת לפועל. אתה אומר שאין לך בעיה לייצג את הגרעין, אז מאה אחוז. תייצג אותו.

למעלה