מחפש בנרות פרק מקפטן פלנט

kkkhhh

New member
../images/Emo41.gif מחפש בנרות פרק מקפטן פלנט ../images/Emo41.gif

הפרק שה'רעים' יצרו את קפטן פולושן (זיהום) זה היה ב-2 חלקים אם אני לא טועה...

Yuske

New member
זה אחד הפרקים שאני זוכר

את הפרק הזה ואת הפרק שמישהו הפך בני-אדם לעכברים אנושיים

shacta man

New member
ממש אבל ממש

לא אהבתי את הסדרה הזו. פשוט כל הקטע החינוכי הזה ממש הציק לי.

NightElf

New member
צודק... ממש עוול ללמד אנשים לשמור

על כדור-הארץ, פשע נגד האנושות...
Go Captain Planet!!!

shacta man

New member
זה לא זה

מצידי שיחנכו את הזאטוטים הקטנים שיהיו צמחונים אבל שיעשו את זה בחוכמה ולא בצורה כלכך בוטה ומעצבנת הסדרה הזו ניראית כמו הקמפיין נגד סמים שעשתה אישתו של רונלד רייגן just say no!!! אותה צביעות מתחסדת ואותו כשלון

NightElf

New member
אני מסכים ולא מסכים איתך

הסדרה אכן בוטה במסרים שלה, ראיתי פרק מסויים לפני כמה שבועות, והפעם בתור בנאדם בוגר ולא מישהו שהגיל שלו מתחיל בספרה 1
והפעם אכן שמתי לב למסר הבוטה שלהם, אבל בתור ילד את לא שם לזה. יצא לי לראות לאחרונה גם תקדימון לסרט ישן של דובוני איכפת לי, ושמה בכלל עושים שטיפת מוח עם הנחמדות, ועוד אומרים שם לילדים להראות שאיכפת להם בכך שהם יביאו חברים לקולנוע לראות את הסרט. לא אומרים את זה בצורה ישירה, אלא עקיפה, אבל אני יכול לקלוט את זה עכשיו. ונחזור לקפטן, למרות הבוטות שלה, הסדרה ניסתה להעביר מסר מאוד חשוב ורציני, ובתור ילד אני לא זוכר או לא בטוח שהבנתי אותו כמו שהבנתי עכשיו. זכור לי אבל שהייתי ביסודי, מה שאומר שזה היה בין כיתה א' לכיתה ד' כנראה, ואני וחברים שלי התלהבנו מהטבעות, והיינו מכינים טבעות כאלה מחימר או מפימו, ופחות עניין אותנו העניין האקולוגי. אז אל תנסה לשפוט את הסדרה דרך עיניים של בנאדם בוגר, אלא תנסה לראות מה המסר האמיתי של התוכנית, ואיך ילדים רואים את זה. ובקשר לצמחונות, אני בעד

shacta man

New member
תראה היתי בערך

בן 14 אם אני לא טועה כשהיא שודרה ואני זוכר שזה ממש הציק לי. פשוט בשלב מסויים (מוקדם מאד) הפסקתי לראותאת התוכנית. אתה צודק בזה שלילדים קטנים לא מפריע המסר ואולי הוא אפילו מחלחל לתוכם (אני בספק בקשר להשפעה של זה). אני בכל מקרה לא מסוגל לחזור ולראות את הסדרה הזו כיום. באותה מידה שיש המון סדרות שאהבתי באותה תקופה ועכשיו שאני מבוגר הן מעצבנות אותי. איפה כח המחץ איפה רובוטריקים ? תנו לי battel of the plants ומקרון אחד, סדרות כאלה אני יכול לראות שוב ושוב ושוב ואם כבר העלתי את זה יצא לך לראות את הסדרה רובוטק? היא שודרה ב .... אני לא סגור על זה או בסטר וורלד או בסקיי וואן לפני 5-4 שנים

למעלה